Hlas ľudu: Mončičák verzus tata Šimečka
28 | 04 | 2024 I Mária Škultétyová

Pán Kovačič, súboj týchto dvoch slovenských „velikánov“ by stál za to.  Nepozerala by iba elita, ale aj  svine v ľudskom tele. Hoci len okrajovo, bol by to návrat k tomu, o čom  ministerka kultúry hovorí. K ľudovej kultúre a múdrosti, kde platí: aké drevo taký klin, aký otec, taký syn. Aj keď je mlčiacej väčšine jasné, že o múdrosti týchto dvoch by to nebolo.

Je mi ľúto, pán Kovačič, ako ste dopadli s vaším Na telo

Je mi ľúto, že sláva Markízy upadá. Vidím, že sa za každú cenu usilujete udržať Na telo pri živote. Vidím vášho bojového ducha, aj preto vám  fandím. Nechcem radiť, ale odkedy robíte v núdzovom režime,  Na telo nemá šmrnc. Jeden hosť nemá gule. Je to nuda. A bude to nuda. Kukať sa na Mončičáka, ako sa háda s prázdnym kreslom, hádže mu polená pod nohy,  o povstaní mekoce, to by aj koňa uspalo.  Aby  nevyzeral ako psychiatrický pacient, skúste na poslednú chvíľu posadiť k nemu aspoň tatu Šimečku.  A neskôr si už pozývajte náhodne vyžrebované dvojice. Hoci aj Magdu s Veronou. Na papierik si napíšte mená všetkých relevantných opozičníkov. Nezabudnite ani na starých vyslúžilcov, na Dzurindu, na  herečky, na hercov. Dvoch z nich  vytiahnite z klobúka, to budú vaši hostia.  A aby vás ľudia nepodozrievali  z falšovania, robte to pod dozorom notára.

Ale to by ste museli zmeniť aj názov relácie. Mohla by sa volať, trebárs, Kto viac naloží 

Ono to na prvý pohľad vyzerá dosť hlúpo a nechutne, ale vystihovalo by to podstatu. Nakladalo by sa na hlavu a na telo  politikov vládnych  strán.  Vlastne, keď sa tak nad tým hlbšie zamýšľam, mohli by ste ostať pri osvedčenej  značke. Ale to už nechám na vás.  Len vás pekne prosím,  zachráňte reláciu, zachráňte Na telo! Bojujte! Na telo je to najlepšie, čo patrí k nedeľnej šnicli a slížovej polievke.

A pokiaľ poznám národ slovenský lepšie ako starý Šimečka, tak vám poviem, že pri takomto formáte by sa zvýšila aj sledovanosť relácie. Medzi hosťami by to síce neiskrilo, ale o to by ani nešlo.  Išlo by o nakladanie hnoja.  O to, kto ho tým dezolátom naloží viac. Lenže to by  potom chcelo aj porotu, teda návrat k starému dobrému hlasovaniu. A keby víťaz dostal ešte aj zlatú Kovačičovu čašu, panečku, to  už by aj iskry lietali.  Súťažiaci by sa  tak predbiehali, že by si v tom ošiali začali kydať na hlavy aj  navzájom.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik