Ideológovia z červených denníčkov, ospravedlňte sa!
28 | 04 | 2024 I Ivan Brožík

Všetko je im jasné, samozrejme však iba tak, aby to zapadlo do ich ideológie a aby sa to páčilo ich sekte a ich riadiacim dôstojníkom. Lebo "pravda" je ich vlastníctvo. Konšpirujú, dezinformujú, publikujú hoaxy, len aby dostatočne propagandisticky masírovali svojich "veriacich". Veď napokon, nič iné ako to, je "najsvätejšie "poslanie" liberálneho progresívneho mainstreamu. Akýmkoľvek spôsobom dotlačiť niekoho na objednávku "zvonka" k moci u nás.

K tej pravde. Ak jej majitelia nemajú práve čo na práci, tak "zachraňujú demokraciu". A to robia nepretržite. Sadnú si na pódium pred sfanatizovaných zástupcov svojej sekty, preložia nohu cez nohu, vezmú mikrofón a zachraňujúc tú ich pravdu i tú ich demokraciu, hádžu do publika perly. Hoci aj takéto - ktoré sa objavili neskôr v istom červenom denníčklu vo forme titulku: "Jedna strana má pravdu, ale tá druhá má väčšinu." Chudáci, mentálni žobráci a o demokracii nič ani len netušiaci kariéristi. Majú pravdu, ak už nemajú väčšinu. Aspoň niečo. Fňuk. (My tú pravdu natlčieme do tej lživej väčšiny aj keby sme mali až po smrteľnú posteľ klamať, zavádzať, konšpirovať a dezinformovať.)

K smrti Navaľného

Pamätáte sa na deň, keď tento politický väzeň zahynul? A dni a týždne po ňom v článkoch samozvaných majiteľov pravdy? "Navaľného zavraždil Putin". Zneli ich zborové spevy na stránkach či vo vysielaní mainstreamu. Nehanebné, lživé, ničím nepodložené rozsudky. Čakám ospravedlnenie. Za lož, klamstvo, podvod a šírenie neprávd sa má médium ospravedlniť, ak už to nie sú schopní jeho autorskí protagonisti, tak neustále a tak intenzívne zavhraňujúci slušnosť a demokraciu. A zabudol som, tak intenzívne bojujúci proti nenávisti, aj so svojou citlivo vnímajúcou prezidentkou. Lebo je tu jedno "lenže": "Americké spravodajské služby skonštatovali, že šéf Kremľa Vladimir Putin nenariadil, aby opozičného lídra Alexeja Navaľného vo februári zabili v trestaneckej kolónii. V sobotu (27.4.2024) o tom s odvolaním sa na americký denník The Wall Street Journal (WSJ) informovala agentúra Reuters, od ktorej to prevzala aj naša TA SR.

Pre slepých a hluchých si to dajme nahlas: 

"WSJ citujúc nemenovaných predstaviteľov oboznámených so záležitosťou napísal, že americké tajné služby dospeli k záveru, že Putin nenariadil, aby Navaľného vo februári zabili." Závery podľa zdrojov vychádzali z množstva informácií vrátane utajovaných spravodajských údajov aj z analýzy verejne známych faktov, medzi ktoré patrí načasovanie Navaľného smrti a to, ako zatienila marcové prezidentské voľby v Rusku. Viem, mainstream je, čo sa týka ideologickej propagandy doslova teflónový. Nedotkne sa ho nič, čo nemá v ideologických pracovných podkladoch (notách). Je iba na divákovi, poslucháčovi či čitateľovi, čo si na jeho adresu pomyslí, ako zhodnotí túto jeho arogantnú informačnú slepotu. Treba však pripomenúť, ako sa pod zámienkou šírenia hoaxov a dezinformácií aktuálne v posledných rokoch samozvaný hlavný mediálny prúd snažil zakázať akýkoľvek iný názor, ako ten povolený, ten jeho. A to aj s podlou nadprácou jemu verných poliotikov, "demokratov". Lenže, ako sa ukazuje, aj v prípade smrti Navaľného šíril - podľa amerických tajných služieb - konšpirácie a dezinformácie. A pardon, považovať WSJ za neseriózne médium, to dokáže iba ten, kto tvrdí, že "on má pravdu, ale oni majú väčšinu". Teda, fanatik a hlupák.

Mimochodom, iba tak, btw

Nie je to dávno, čo stanica Foxnews informovala o vyhranom súdnom spore právnika z rodiny Kennedyovcov. Americký najvyšší súd (Supreme Court of the United States) v inej téme prijal zaujímavý rozsudok. Vyhadzovanie ľudí z práce počas Covidu len preto, že sa nedali zaočkovať, bolo v rozpore s americkou ústavou. Viem, je to už iná téma, ako Navaľnyj. Ale je to aj iná mainstreamová lož u nás. Veď sa všetci pamätáme, ako týmto bezprávnym šialenstvám, organizovaným šialenou Matovičovou vládou, tlieskal. Hlvne, že "oni majú pravdu".

Len by fakt nemali zabudnúť, že tých nás - "ich je viac". Tých, ktorých tiež možno "nahnať" do ulíc, ako sa vyhráža Šimečka zas tými "svojimi" univerzálnymi protestujúcimi. Ozaj, staršia generácia sa učila, ako to bolo so sedliackou vojnou pri Chlumci. Keď sa v Čechách o niekom povie, že dopadol ako "sedláci u Chlumce", znamená to, že napriek úsiliu utrpel drvivý ba až trápny neúspech. Asi začnem voplať mainstream sedliakmi, ale, zas, nechcem uraziť a tak hlboko ponížiť našich poľnohospodárov.

Politológ zverejnil odporúčanie umelcom na Slovensku! Seansu majú robiť u Zuzany Čaputovej
"Nabudúce si urobte svoju opozičnú seansu niekde na záhrade Zuzany Čaputovej a nezneužívajte na to obrazovku RTVS, pretože pre skutočne verejnoprávnu televíziu je irelevantné vysielať manifestačné zhromaždenia, v ktorých nejde ani o kultúru, ani o... Čítať ďalej
28 | 04 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik