DEJÚ SA VECI! V Bruseli LIKVIDUJÚ euroskeptikov, Fiala fandí OVEČKINOVI - SVET SA ZBLÁZNIL!
17 | 04 | 2024 I Diana Zaťková

A ešte k tomu prezident Rizman prišiel o tučný flek v Rade pre mimovládky. Tlieskam Matúšovi Šutajovi Eštokovi. Progresívnu chobotnicu treba čistiť, ako sa len dá. Postupne na tom pracujeme. U Čaputovcov musia zúriť, skonštatoval podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha (Smer-SSD) na sociálnej sieti. To sa dejú veci!

A vymenúva ďalej: "Odvolaný bol aj šéf Súdnej rady Mazák. Bývalý Kiskov poradca lustroval sudcov ako posledný mafián. V minulosti oddaný komunista, teraz oddaný liberál - chlapík sa preslávil tézou, že počas Covidu netreba dodržiavať ústavu. Držím palce slušným a normálnym sudcom, aby vyčistili súdne orgány od takýchto spolitizovaných a nenávistných oportunistov."

Zábava graduje aj v zahraničí

Český premiér Fiala až tak nenávidí Rusko, že sa bol v USA kuknúť na zápas ruského hokejistu Ovečkina, známeho ruského patriota. "Hlavná vec, že s našou vládou sa stretnúť nechce, lebo sme vraj proruskí - a preto chodí fandiť Ovečkinovi, do popuku," zabáva sa Blaha.

O niečo menej zábavná je podľa smeráka správa z Bruselu, že polícia rozpustila mierumilovnú konferenciu euroskeptických politikov, na ktorej mal vystúpiť napríklad maďarský premiér Viktor Orbán.

"V 19. storočí takto v Bruseli rozprášili konferenciu komunistov, z ktorej neskôr vznikla Internacionála - dnes majú podobné metódy na každého, kto kritizuje EÚ a chce mier. V Bruseli zjavne už ani nepredstierajú, že sú demokrati. Máš iný názor, tak bum, zakážeme ťa. Adolf Hitler by to neurobil inak," myslí si politik.

Viac v článku:

Je neuveriteľné, čo sa stalo v Bruseli a stále prebieha! Ozvali sa Viktor Orbán aj Nigel Farage
V Bruseli sa koná dvojdňová konferencia hnutia Za národný konzervativizmus, na ktorej majú vystúpiť aj maďarský premiér Viktor Orbán a "architekt brexitu" Nigel Farage. Ľavicový socialistický starosta Bruselu Phillipe Close sa však opakovane... Čítať ďalej
16 | 04 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vojnoví štváči sa aktivizujú nielen v Bruseli, ale aj na Slovensku

Blaha pripomína, že vojnoví štváči sa aktivizujú nielen v Bruseli, ale aj na Slovensku - najnovšie vyhlásili zbierku na zbrane pre Ukrajinu. "Slniečkari dávajú dokopy krvavé peniaze, určené na vraždenie a zabíjanie - gratulujem. Prosím, predajte svoje domy v Bratislave a peniaze pošlite na Ukrajinu. Hádam nebudete šetriť na takejto veľkej veci," podpichuje Blaha bratislavskú kaviareň.

"A potom, šup na front, ešte si aj spolu s banderovcami zavrieskajte nacistický pozdrav Sláva Ukrajine. A pred odchodom nezabudnite objať psíčka. Len s tým prosím neotravujte drvivú väčšinu Slovenska, ktorá chce mier a normálne vzťahy s Ruskom. A tej vašej vojny má plné zuby," žiada kandidát na europoslanca.

Viac v článku:

Exminister školstva upozorňuje: VYŠINUTÁ BRATISLAVSKÁ KAVIAREŇ prekračuje všetky ČERVENÉ ČIARY!
Odutá vyšinutosť bratislavskej kaviarne sa posunula na nevídanú úroveň, zdôrazňuje v príspevku na sociálnej sieti exminister školstva Juraj Draxler, ktorý je presvedčený, že bratislavská kaviareň prekračuje všetky červené čiary. Po vzore... Čítať ďalej
17 | 04 | 2024 | Gabriela Fedičová

"Hej, hej, dejú sa veci. Svet sa zbláznil a my robíme všetko preto, aby sme aspoň na Slovensku zachránili zdravý rozum, držte nám palce," uzavrel Blaha.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik