Kandidátka Demokratov do eurovolieb sa teda predviedla! Fico by mal... (VIDEO)
15 | 04 | 2024 I Eka Balaskova

Len pred týždňom Demokrati pozývali na stretnutie s Jarom Naďom, Jurajom Šeligom a Jarmilou Kotekovou. Všetci traja kandidujú do Európskeho parlamentu a v rámci kampane robia stretnutia s občanmi. Na tom by nebolo nič zvláštne, veď také stretnutia robí azda každá strana. Jarmila Koteková pochádza z tohto regiónu, preto ani jej účasť nie je ničím výnimočná. Lenže to, ako sa predstavila, je ďaleko za hranicou hrubého nevkusu.

Demokrati sa na stretnutie tešili, pozýval naň aj Naď, aj Šeliga. Predstaviť chceli pani Kotekovú. Tá sa predstavila aj sama. Jednak tým, že nemenovaných dezolátov už nezíska, lebo veď sa dali oklamať a to je ťažké priznať si. Neskôr sa však pustila do Roberta Fica. Nenávisť k nemu ju donútila zdravšie žiť. Záver videa rozhodne nie je hoden slušnej ženy a matky.

Hoaxer roka pozýval na stretnutie

"Nesmierne sa tešíme, že vám bližšie predstavíme kandidátku do EP Jarmilu Kotekovú, no menšiu radosť máme z toho, čím jej manžel - slušný policajt a celá rodina musia kvôli zlovláde prechádzať. Jarka pochádza z tohto regiónu, hovoriť preto budeme o tom, čím žijete a musíte denne riešiť v Skalici a okolí,"napísal Juraj Šeliga v statuse k pozvánke na stretnutie s občanmi. Ak sa vám meno pána Koteka zdá povedomé, tak áno, je to jeden z čurillovcov.

Juraj Šeliga

Taraba zotrel Šeligu: Ste hoaxer roka!
Neúnavný bojovník proti hoaxom Juraj Šeliga (Demokrati) sa zase raz predviedol. A hneď parádnym vlastným gólom – Na Facebooku s veľkou ľútosťou, že práve on musí byť poslom zlých správ zverejnil celkom šialené rošády, ktoré by sa po zmenách vo... Čítať ďalej
11 | 04 | 2024 | Eka Balašková

Demokrati predstavujú...

„Je to statočná žena, matka a manželka policajta, ktorý dnes spoločne s kolegami musí čeliť šikane zo strany vedenia polície. Napriek tomu Jarka nešíri nenávisť alebo zlobu, naopak ukazuje s humorom empatiu, pokoj a nádej. Sme hrdí, že Jarka spoločne s nami kandiduje do Európskeho parlamentu,“uvádza stránka Demokrati v popise k videu, ktoré si podľa nich určite musíte „dať“ do konca.

„Tých stratených, nebudem ich menovať, lebo všetci vieme, takých už asi nezískame, lebo oni uverili klamstvám. Ale priznať si, že som uveril klamstvu je ťažšie, ako mu uveriť,“ hovorí vo videu pani Koteková, nemenujúc „dezolátov“. Ľudia potrebujú demokraciu a preto v eurovoľbách nemôžu voliť „Fico land“.

No tá sa teda predstavila...!

Stretnutie sa aj uskutočnilo a veru, pani Koteková sa predviedla. Zo samej nenávisti voči Ficovi začala zdravo žiť, aby ho prežila a nabáda k tomu aj účastníkov stretnutia.

„Neopúšťajme sa! Pestujte si vzťahy a zdravie, lebo vyzerá že ten Fico bude dlho žiť," varuje Jarmila Koteková. Nebyť toho, že si snáď praje skorý odchod Roberta Fica na druhý svet by si človek povedal, že z pani Kotekovej – kandidátky Demokratov v eurovoľbách do europarlamentu by bola perfektná motivačná trénerka.

Ona sama síce nenávidí behanie, ale začala s ním. „Lebo ja musím prežiť Eštoka, musím prežiť toho Fica. Všetci ho musíme prežiť! A toto robme, pestujme si vzťahy, starajme sa o svoju dušu,“ nabáda čestná žena ešte čestnejšieho policajta. Záver fakt stojí za to, no čakali by ste ho skôr od návštevníčky hnusnej knajpy, ako od kandidátky na poslankyňu europarlamentu.

Aj fanúšikovia sa predviedli

Video na svojej facebookovej nástenke zverejnil aj Juraj Šeliga. Za všetko hovoria komentáre, ktoré sa pustili do jednej komentujúcej, ktorá s tou „slušnou ženou“ vo videu nesúhlasi.

Anonymizovaný screenshot

DEMOKRATI MAJÚ PROBLÉM, NA KRKU STÁTISÍCOVÉ DLHY
Demokrati Jaroslava Naďa sa po septembrovom volebnom fiasku neustále snažia upozorniť na seba a robia to čoraz zúrivejšie. Hoci im finančne doslova tečie do topánok, tvária sa, ako „majstri sveta“. Naposledy investovali do bilbordovej kampane po... Čítať ďalej
12 | 04 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik