Lži progresívnych europoslancov v Bruseli a Radačovského odpoveď
12 | 04 | 2024 I Ivan Brožík

Európski liberáli a progresívci, vrátane tých zo Slovenska, opäť hrubo, podlo a najmä lživo  zaútočili na všetko a každého, čo a kto politicky nevyhovuje im. A to rovno v Bruseli, pár dní po svojom debakli v prezidentských voľbách na Slovensku. Nehanebne sa stachanovsky poponáhľali a "do programu rokovania EP zaradili bod "Pokusy o narušenie právneho štátu a slobody médií na Slovensku"." Informuje z Bruselu Miroslav Radačovský, europoslanec a predseda politickej strany Slovenský PATRIOT.

Europslanec za stranu Slovenský PATRIOT referuje, že "v rozprave vystúpili aj "naši" progresívni europoslanci, ktorí nazývali slovenskú vládu, premiéra Fica, sťa by diktátorom, ktorý chce zaviesť na Slovensku diktatúru, zatiahnuť Slovensko do Ruska a obmedziť slobodu verejnoprávnych médií."

Niet argumentu? Ľahká pomoc, nadávaj do fašistov, to je také "progresívne"

"Po mojom vystúpení p. europoslanec Wiezik, ktorý pravdepodobne nemohol zniesť môj prejav, reagoval na moje vystúpenie s tým, že som fašista. Objektívne povedané aj ja som mu nejaké slová, ktoré sa nepatri publikovať tiež zaslal." Konštatuje Miroslav Radačovský.

Nech Šimečkovcov aj roztrhne

Europoslanec Radačovský má guráž a ukázal to priamo do tváre a uší aj primitívnemu progresívcovi: "Aby mal Wiezik o čom hovoriť, nadávať mi a špiniť ma, chcem mu touto cestou oznámiť, že na pozvanie vojnových veteránov sa s najväčšou pravdepodobnosťou zúčastním na Červenom námestí v Moskve dňa 9.mája pochodu v Nesmrteľnom pluku s obrazom môjho nebohého otca ako člen protifašistických bojovníkov. 

Odkaz niekomu, kto je NIKTO

"Pán Wiezik, nebyť môjho otca a jeho spolubojovníkov, ktorí spolu s Červenou armádou oslobodzovali ukrajinské, ruské, slovenské a české mestá, tak by ste dnes nevysedávali v európskom parlamente, nenadávali na Slovensko a neurážal vlastných kolegov europoslancov." Odkázal Miroslav Radačovský progresívcovi Wieczikovi.

Video, ktoré stojí za to pozrieť si

ä

Šimečka, Remišová a Demokrati strašia! Kmec hovorí o nonsense
Vicepremiér pre eurofondy a plán obnovy Peter Kmec (Hlas-SD) odmieta slová opozície o ohrození čerpania financií z plánu obnovy. "To, že nám hrozí zastavenie 6,4 miliardy (eur), to je nonsens," zhodnotil na piatkovej tlačovej konferencii. Hovorí o... Čítať ďalej
12 | 04 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik