ŠKANDALÓZNE BILBORDY? Primitivizmus "Demokratov" prekáža už aj Ukrajincom na Slovensku
09 | 04 | 2024 I Ivan Brožík

Toto naši "Demokrati" už asi naozaj s hlúposťou predávkovali. Zadali si rozmiestnenie veľkoplošných pútačov po slovenských mestách, fb stránka Mier Ukrajine informuje o ich výskyte v Trnave.

Zastavte neetickú kampaň - volá cez sociálnu sieť združenie Mier na Ukrajine.

Zadávateľ má byť podľa statusu strana Demokrati

"Pred niekoľkými dňami sme upozornili na billboard, ktorý sa objavil v Trnave a vyjadrili sme ostrý nesúhlas s jeho obsahom." Píše ďalej združenie.

Kto zasiahne?

"Verejne sme požiadali zadávateľa, aby v krátkom čase zjednal nápravu a zverejnil vysvetlenie celej situácie. Rovnako sme žiadali, aby v takomto formáte kampane zadávateľ nepokračoval.

Predmetný billboard bol následne prelepený, avšak podľa aktuálnych fotografií je zrejmé, že zadávateľ v obdobnej kampani pokračuje, keď sa na Slovensku v týchto dňoch objavili billboardy s textami Bez Ruska neprežijeme a EÚ a NATO nepotrebujeme.

Zdroj: FB Mier Ukrajine | Billboardy zadávateľa - Demokratov

Opakovaná žiadosť Naďovým Demokratom

"Preto opätovne a dôrazne žiadame stranu Demokrati o okamžité zastavenie kampane, ktorú považujeme za nevhodnú, neetickú a tiež za hlbokú urážku všetkých, ktorí boli a stále sú ohrozovaní ruskou agresiou na Ukrajine."

OZ Mier Ukrajine 

Hrnko: Na úspešnú kariéru u neúspešného kandidáta by som už nevsadil
Historik a bývalý poslanec NR SR Anton Hrnko píše na sociálnej sieti na prvý pohľad "Len tak na okraj". Avšak na ten druhý a ďalšie pohľady vypracoval veľmi trefnú analýzu toho, čo nám v uplynulých hodinách ponúkol progresívno-liberálny... Čítať ďalej
09 | 04 | 2024 | Ivan Brožík

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik