Zbohom pre Korčoka a Dibákovú
08 | 04 | 2024 I Ivan Mihale

Uplynulá nedeľa bola plná radostných správ nielen pre väčšinu obyvateľov Slovenska. V ten deň,  sme sa dozvedeli, že arogantný Korčok s hanbou prehral voľby a dozvedeli sme sa, že z Jojky odchádza egocentrická a premúdrelá majsterka v skoku do reči, "hviezda" politických diskusií, Janka Krescanko Dibáková. Podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha (Smer-SSD) našiel pre túto situáciu výraz "KARMA JE ZDARMA" a nielen to.

"Ja tomu hovorím karma. Spomeňte si, ako počas éry matovičovského temna Dibákova kopala do nás ako do opozície. V čase, keď nás chceli zatvárať, keď odstránili Milana Lučanského, keď ľuďom brali slobodu, keď nás prenasledovali za naše názory - vtedy robila pre svojho Grendela a celé OĽaNO tú najšpinavšiu robotu. Keď jej Smer proti Naďovi do jednej z jej relácií nominoval mňa ako podpredsedu strany, tak ma arogantne odmietla a na úvod relácie na mňa bez mojej prítomnosti nadávala ako zmyslov zbavená, " menuje v úvode len torzo prešľapov Dibákovej s tým, že teraz ochutnala vlastnú medicínu. Do jej trápnej relácie, v ktorej roky otvorene nadržiavala pravičiarom a liberálom, odmietli chodiť politici koalície.

Cowboy, či boy alebo len cow?

"A odrazu sa jej relácia stala zbytočná. Karma. Dnes odchádza z Jojky, vraj je unavená. V skutočnosti profesionálne zlyhala - končí ako úplný lúzer. A ešte vyhlasuje, že ona je cowboy. No jasné, Jani. Pre začiatok - celkom isto nie si "boy". Ale fajn, ten zvyšok platí, keď myslíš," vtipne poznamenal podpredseda parlamentu.

Korčok je ten istý prípad

Pri téme Korčok poznamenal, že v čase, keď ľudia na Slovensku volali po slobode, on asistoval Matovičovi pri celoplošnom testovaní a podobných zločinoch proti ľudskosti. "Keď ľudia kričali, že chcú mier, tak preňho boli dezoláti, asistoval Naďovi pri zatváraní opozičných médií a každý iný názor označoval za ruskú hybridnú hrozbu. O mne vyhlasoval, že som nebezpečný - iba preto, že som chcel mier ako väčšina Slovákov a že som odmietal nenávisť voči Rusku... Rovnako ako väčšina Slovákov."

Blaha tvrdí, že si ho dobehla karma. "Desať rokov mali Američania svojho prezidenta a teraz si vybrali kandidáta, ktorý kolosálne zlyhal.  Brýlky nestačili, Ivan. A tak teraz vyplakávaš, že nám to nezabudneš. Až je mi ťa ľúto, aký si malý a trápny.

Chcel si z nás robiť extrém a namiesto toho si ťa dejiny budú už navždy pamätať ako vojnového štváča. Stal si sa symbolom vojny," uzavrel tému neúspešného kandidáta na prezidenta otovoril novú.

Ľudovíť Ódor a rozprávka o nezávislosti.

"Podviedol celé Slovensko a hral sa nezávislého premiéra - dnes kandiduje do eurovolieb za PS. Podvodník. Dostal od PS cukríček za to, že poslúchal. Ľudia vedia. A celému PS-ku vystavia vysvedčenie. Za ich aroganciu, za ich protislovenské útoky, za ich fanatizmus. Karma si vás dostihne, všetkých. Korčok už vie. Aj Dibáková. Mimochodom, zaujímalo by ma, či Dibáková skončí v N-ku, Smečku alebo v Aktualitách. Či u miláčika Grendela? Ubližovali ste. Robili ste ľuďom zle. Vychutnávali ste si svoju zlomoc. A šírili ste temno. Dnes od Slovenska schytávate to, o čo ste si koledovali." Uzavrel Ľuboš Blaha

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik