Radačovský rozoberá KDH na atómy
08 | 04 | 2024 I Ivan Brožík

Ak niekto v uplynulých dňoch vyzliekol KDH doslova donaha, tak to bol najnovšie europoslanec za Republiku Miroslav Radačovský. Oprel sa o vyhlásenie KDH krátko po zvolení Petra Pellegriniho za prezidenta Slovenskej republiky v statuse na sociálnej sieti.

Politické vedenie KDH po voľbách prezidenta SR podľa europoslanca na sociálnej sieti zverejnilo príspevok s tvrdením: "Aj naďalej budeme prinášať konštruktívne riešenia pre dobro človeka a spoločnosti."

A tak teda ako...

"Jedno z týchto konštruktívnych riešení politického vedenia KDH bolo podporiť vo voľbách liberálne ladeného „hodnotovo“ blízkeho kandidáta na post prezidenta, p. Korčoka.

No, nevyšlo. Treba len očakávať, aké ďalšie „konštruktívne“ riešenia politické vedenie KDH pre dobro človeka ponúka. A možno, že raz navrhne aj konštruktívne riešenie, ktoré bude dobré aj pre kresťanské hodnoty veriacich Slovenskej republiky." Dúfa zjavne márne Miroslav Radačovský.

Patologický hazard s hodnotami a s občanmi

"Kresťanské hodnoty sú pre veriacich Slovenska posvätné. S kresťanskými hodnotami sa vo vlastnom politickom záujme nehazarduje, tak, ako sa nehazarduje s rómskymi spoluobčanmi, ktorí sa naivne nádejali, že dostanú 500 eur.

Toto nie je dôstojné ani politického vedenia KDH, ani europoslancov za KDH, ani ich spojenca v opozícii, p. Matoviča.

"Drobná" pripomienka

"Strana Slovenský PATRIOT ide do eurovolieb s heslom „Obhajovať, brániť a presadzovať záujmy Slovenska v EÚ“. A záujmom Slovenska sú nepochybne aj tradičné a kresťanské hodnoty, ktoré, zdá sa, na západ od nás už postupne strácajú na sile." Píše  predseda strany Slovenský PATRIOT a europoslanec JUDr. Miroslav Radačovský.

Liberáli by si zaslúžili ešte jednu ranu. Z milosti
Výsledky parlamentných i prezidentský volieb sú podľa generála Viktorína (hnutie Republika) jasnou ukážkou, že sa na Slovensku dokážeme postaviť riadenej deštrukcii národných štátov riadiacich sa politickou teóriou progresivizmu a liberalizmu. A... Čítať ďalej
08 | 04 | 2024 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik