Liberáli by si zaslúžili ešte jednu ranu. Z milosti
08 | 04 | 2024 I Dušan Janek

Výsledky parlamentných i prezidentský volieb sú podľa generála Viktorína (hnutie Republika) jasnou ukážkou, že sa na Slovensku dokážeme postaviť riadenej deštrukcii národných štátov riadiacich sa politickou teóriou progresivizmu a liberalizmu. A nielen to.Okrem toho sa tieto výsledky dajú považovať za oprávnenú facku miestami až nadutému Šimečkovi a tiež neobjektívnym médiám hlavného prúdu. Už bola skutočne potrebná. Táto priam rana medzi oči je to, čo si liberáli doslova pýtali.

„Tí, ktorí žalujú na vlastný štát, šíria zlo a cielene rozdeľujú občanov na demokratických a nedemokratických, si ani nič iné nezaslúžia. Ako sa hovorieva, karma je zdarma. A prehra, druhá po sebe, v riadne demokratických voľbách ňou je,“ vyjadril sa vo svojom statuse na sociálnej sieti Jozef Viktorín.

Ešte jednu by si zaslúžili. Ako ranu z milosti

Jozef Viktorín si mädlí dlane a doprial by liberálom ranu z milosti. A to už v čoraz bližších voľbách do Európskeho parlamentu. Vyjadruje sa, že sa bude snažiť o to, aby to bola rana posledná.

„Čo sme zažili je výsledok ich doterajšej politiky. Asi neexistuje šanca, že zmenia svoju rétoriku, myslenie a pohľad na Slovensko. Skrátka neverím, že príde k sebareflexii. Takže, Slováci a Slovenky: mier, pokoj a kompetentnosť z prezidentského paláca sa môže rozliať nad Slovenskom. Lebo ten palác patrí Vám, ako aj Slovensko!“ praje celému slovenskému ľudu generál Viktorín.

A čo je podľa Viktorína Korčok za kvietok?

„Záverečne vystúpenie prezidentského kandidáta Korčoka na jeho tlačovke ho demaskovalo a ukázalo sa v plnej nahote aký je v skutočnosti človek je. Konfliktný, urážlivý a egocentrický. On vlastne nám nie len vynadal, ale sa nám aj vyhrážal. Preto pozor na neho – on totiž v politike určite neskončí. Už ju ochutnal a chce v nej byť. Či už ako líder nejakej novej strany, alebo novo sa tvoriaci predseda najväčšieho zla a to Progresívneho Slovenska. Korčok v noci ukázal, že nemá pokoru ani diplomaticky takt. Je preto najlepšou správou do nadchádzajúceho obdobia, že sa prezidentom nestal,“ uviedol europoslanec za hnutie Republika.

Ponúka sa tu akási paralela s Ľudovítom Ódorom, ktorý sa tiež tváril voči politike indiferentne, no nakoniec mu vyhriate kreslo pseudopolitika zachutilo lepšie, ako post úradníčka.

Hnutie REPUBLIKA gratuluje Petrovi Pellegrinimu k víťazstvu
Slovensko dokázalo poraziť progresívcov. Hnutie REPUBLIKA gratuluje Petrovi Pellegrinimu k víťazstvu v prezidentských voľbách, a praje mu veľa správnych rozhodnutí v prezidentskom úrade. Hnutie REPUBLIKA urobilo všetko pre to, aby prezidentské... Čítať ďalej
07 | 04 | 2024 | Gabriela Fedičová

Generál Viktorín tiež vyjadril vďaku svojim rodákom a obdiv obetiam tragédie, ktoré využili svoje právo voliť.

„Z tohto miesta sa chcem poďakovať všetkým voličom Slovenska – naozaj všetkým, ktorí si v tieni tragédie na Spiši našli čas a prišli k volebným urnám. Každé percento účasti vo voľbách je percento pre demokraciu v našej republike. Lebo potrebujeme demokraciu a nie agresívnu progresívnu agendu. Nezabudnime na to ani pri voľbách do Európskeho parlamentu. Je to výzva pre nás všetkých, aby Slovensko malo opäť silný a sebavedomí hlas medzi poslancami z členských krajín EU,“ dodal Jozef Viktorín.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik