Macko (Pú) konšpiruje o "zakonšpirovanom" Slovensku
08 | 04 | 2024 I Ivan Brožík

Na sociálnej sieti sa zjavil status istého Pavla Macka. V podstate ani nie príliš zaujímavý, ak by heslo "konšpirácie" jeho autor nepovýšil doslova na piedestál. On totiž o konšpiráciách konšpiruje. 

"Peter Pellegrini s prehľadom vyhral." Píše istý pán Pavol Macko veľkú novinu. A pustil sa do nadávania nám, občanom.

"Sme úplne mimo"

"Je to krutá pravda o nás, občanoch Slovenska. Sme úplne mimo. Pravda prehrala! Zvíťazila lož, nenávisť a kolaborantstvo! Dôsledky ponesú celé generácie a je otázka, či vôbec obhájime vlastný štát." Trasie sa strachom o pravdu a lásku Pavol Macko. Pritom dosť tematicky nesúrodo ďakuje "všetkým občanom, ktorí sa zúčastnili volieb, aj voličom Petra Pellegriniho".

Cituje Allbrightovú?

"Ale hlavne chcem poďakovať Ivanovi Korčokovi a jeho tímu za čestnú a zmysluplnú kampaň. Bohužiaľ to nestačilo a ukázalo sa, že Slovensko sa stáva čiernou dierou Európy. Ale je na nás, aby sa nestalo aj guberniou Ruska." Vylieva si srdce na smrť vystrašený Macko. 

A už to dáva naplno!

"Slovensko je najzakonšpirovanejšia krajina v Európe, sme na tom ďaleko horšie ako Albánsko, Maďarsko alebo Srbsko. Sme štát v Európe, kde sa väčšina obyvateľov chová iracionálne a podrezáva si konár pod sebou. Mýlia sa všetci tí, ktorí si myslia, že nás bude Európa živiť a my budeme na svojich spojencov útočiť. Rovnako je naivné si myslieť, že kolaborácia s Ruskom a samoizolácia nám prinesie nejaké výhody a prosperitu. Neprinesie." Odvoláva sa Macko na akési tanky. Nuž - generál. Think- thanky.

Macko zmatovičovatel

Podľa autora statusu "slovenské príslovie hovorí, že lož má krátke nohy. Naša krajina stagnuje, mafia a oligiarchovia si ju dávno pred týmito voľbami rozobrali a spoliehajú sa na to, že budú donekonečna vysávať zdroje zo štátneho a z EÚ. Lenže sa mýlia. Čoskoro nebude už z čoho čerpať. Aj požičiavať nám prestanú, alebo si budeme požičiavať ako za Mečiara. Za také úroky, ktoré naši deti nebudú vedieť splatiť." Nezdá sa vám to už ako naozaj obohratá odrhovačka?

Nuž občan Macko asi z toho fakt nič nebude mať

"Peter Pellegrini vyhral a má silný mandát. Ale občania z toho asi nebudú mať nič. Len ponaučenie, že česť a poctivá práca je na Slovensku hriech. Dobre sa majú tí, ktorí klamú a podvádzajú. Začína sa súboj o prežitie Slovenska ako takého, aj zápas o jeho podobu. Je to súboj o prežitie národa, ktorý uveril, že ľudáctvo, kolaborácia s agresorom a príštipkárenie je cesta k prosperite." Pekná nadávka národu, taká, no, veď si pobvedzte sami. A zapamätajte si, že nám ju adresuje pán Macko.

A pecka medzi oči

"Mor ho!" Končí Macko svoj status. Možno nedočítal slohu, v ktorej Samo Chalupka o Slovákoch píše aj toto: "Krásna zem — jej končiny valný Dunaj vlaží,
a Tatra skalnou hradbou okol nej sa väží: Tá zem, tie pyšné hory, tie žírne moravy: to vlasť ich, to kolíska dávna synov slávy." Ako sa vraví, nikto nie je dokonalý.

"Za rečami o Korčokovej slušnosti stoja extrémne agresívne a nebezpečné kliky"
"Nastal čas na upokojenie atmosféry, ale..." Komentuje víťazstvo, víťaza i porazených na sociálnej sieti bývalý minister školstva Juraj Draxler. "Zároveň v politickej práci nesmie nastať pauza" - dodáva Draxler druhým dychom a ten dodatok sa javí... Čítať ďalej
07 | 04 | 2024 | Ivan Brožík

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik