VAROVANIE! Tu po dvoroch behá PODOZRIVÝ muž (VIDEO)
22 | 03 | 2024 I Ivan Mihale

Obozretná suseda varuje obyvateľov obce Zemianske Kostoľany a okolia v okrese Prievidza. Po dedine sa má pohybovať podozrivý muž, ktorý behá ľuďom po pozemkoch. Informuje portál regiony.zoznam.sk.

Romana sa snaží varovať obyvateľov obce o okolia. Po dedine sa má pohybovať podozrivý muž. “Dávajte si veľký pozor! Po dedine behá prieskumník, so šiltovkou na hlave. Chodí na súkromný pozemok a pozerá do okien a skúša zadné vchody,” začína svoj príspevok na sociálnej sieti.

Samotná Romana videla podozrivého muža, ako vbehol niekomu na terasu. Muža dokonca aj slovne konfrontovala. “Mali sme aj my tú “česť” včera vymáknuť dotyčného, ktorý vbehol rovno na terasu, pozeral do okien a keď sme ho uvideli, rýchlo sme otvorili a opýtali sme sa ho, čo tam robí. Dotyčný sa pýtal na autobatérie,” opisuje svoju skúsenosť.

Tvrdenie s autobatériami sa jej ale nepozdávalo, pretože muž nemal so sebou žiadne auto. “Žiaľ, aj keby nejaké máme, dotyčný by ich nemal ako zobrať, keďže bol pešo a ako Schwarzenegger nevyzeral, že by ich odniesol. Hneď ako odišiel, písal niekomu mobilom – pravdepodobne ďalším kolegom,” dopĺňa.

Muža dokonca aj natočili na video v utorok 19. marca 2024 o 12:22. Majiteľka domu bola vonku vo vedľajšej záhrade. Podozrivý muž si ju nevšimol, a tak išiel hneď k zadnému vchodu, ktorý bol našťastie zamknutý. Obyvateľov sa snaží varovať: “Prosím dávajte si pozor, všetko si zamykajte a keď náhodou niekoho takéhoto stretnete, hneď mu povedzte, že voláte policajtov.”

AKTUÁLNE! JDS podáva podnety na možné porušenie zákona
JDS (Jednota dôchodcov na Slovensku) podala dva podnety na ústrednú Komisiu pre voľby s podozrením na možné porušenia zákona a možné podvody pri hlasovaní s hlasovacími preukazmi. Predseda Jednoty dôchodcov na Slovensku podal dnes dva podnety na... Čítať ďalej
22 | 03 | 2024 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik