Peter Pellegrini dal Ivanovi Korčokovi vedieť, čím má disponovať kandidát za prezidenta (VIDEO)
20 | 03 | 2024 I Dušan Janek

Ivan Korčok v televíznej diskusii manévroval argumentom, že počas svojej kampane prešiel 50 slovenských miest. To by mu možno závidel aj Adolf Hitler. Ten tiež ohuroval svojich baranov kvantom prázdnych rečí. A tiež nepochopil, že niekedy je menej viac. To sa stalo Korčokovi a na to doplatil. Nie je politikom schopným zaobchádzať relevantnými argumentami. V priamej konfrontácii jeho argumentačné schopnosti padajú ako domček z karát. A to sa mu zrejme stalo osudným.

„Včera sme sa dozvedeli, že opozičný prezidentský kandidát navštívil päťdesiat slovenských miest. Ja som v posledných rokoch prešiel trikrát celé Slovensko,“ pripomenul Peter Pellegrini (HLAS-SD) stratégiu, ktorou sa má riadiť skúsený politik. Menej je niekedy viac, ak to viac je iba navoňanou bublinou plnou prázdnych fráz.

Ivan Korčok svojou propagandou sústredenou neodborne a neadresne dal najavo, že nevie, kam má sústrediť svoju snahu a patrí skôr do kancelárie ako do terénu. Pellegrini je už totiž ostrieľaným politikom, poznajúcim prostredie, kde má sústrediť všetku svoju snahu. Pozná problémy obcí, miest i občanov Slovenska. Nie je mu vlastné vysedkávanie v kanceláriách a po úradoch. Nič také nie je ani efektívne, ani efektné.

Peter Pellegrini nie je žiaden začiatočník a kariérny horolezec

Predseda strany Hlas-SD a predseda Národnej rady Slovenskej republiky vie o problémoch, ktoré sužujú inštitúcie na celom Slovensku. Pozná osobne primátorov, starostov a váži si ich podporu. Niečím takým sa Ivan Korčok pochváliť nemôže.

Pellegrinimu nejde iba o dôstojný obraz jednotlivca

„Ak hovorím o dôstojnosti, nemám na mysli len osobu prezidenta. Mám na mysli predovšetkým dôstojný život všetkých ľudí na Slovensku. Dôstojný život v každom slovenskom regióne,“ vyjadril sa Pellegrini.

„Volím Petra Pellegriniho, pretože chcem voliť človeka slušného a odborne zdatného,“ vyslovil sa Pavol Tchurík, primátor mesta Giraltovce. „Chcem voliť skúseného politika, ktorý vie, že Slovensko sú ľudia žijúci v Giraltovciach, Malackách či v Námestove a nielen politici v Bratislave.

„Volím Petra Pellegriniho, pretože nerobí politiku od zeleného stola v Bratislave, ale priamo medzi ľuďmi v regiónoch,“ tvrdí Róbert Gašparík, primátor mesta Bánovce nad Bebravou. Volí ho i preto, že chce zlepšovať život ľudí

Dávid Demečko, primátor Spišskej Novej Vsi volí Petra Pellegriniho tiež preto, že počúva hlasy v regiónoch a vždy dodrží svoje slovo. „Spiš volí Petra Pellegriniho,“ dodal rázne Demečko.

Starosta obce Remetské Hámre Marek Kondžura volí Petra Pellegriniho, lebo jeho slová sú naplnené reálnymi výsledkami, ktoré zlepšujú životnú úroveň ľudí v krásnom regióne v Košickom regióne.

„Volím slušnosť, ľudskosť a hlavne a hlavne prezidenta, ktorý prinesie spoločenský pokoj na Slovensko. Prezidenta, za ktorého sa nebudeme vo svete hanbiť. Volím Petra Pellegriniho,“ povedal Sarišského Štiavnika, Michal Kimák.

TOTO JE VAŠA LOGIKA? Pellegrini položil Korčokovi jednoduchú otázku... A odpoveď?
Pri voľbe prezidenta Slovenskej republiky budeme už v sobotu rozhodovať o tom, kto bude najbližších päť rokov zastupovať každého jedného z nás. A to musí byť človek so skúsenosťami, ktorý naozaj pozná celé Slovensko. Skonštatoval to predseda... Čítať ďalej
20 | 03 | 2024 | Diana Zaťková

„Je to človek, za ktorého premiérovania zasadla vláda v každom regióne,“ povedal Erik Guzmický, starosta obce Ľubela na Liptove. „Týmto človekom pre mňa je Peter Pellegrini

Ján Ragan, primátor Vranova nad Topľov verí, že dať hlas Petrovi Pellegrinimu je dať hlas človeku, ktorý bude dobrým prezidentom Slovenska, človekom, ktorý bude dobre reprezentovať našu krajinu.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik