KORČOK, ČAPUTOVÁ A MACHAJ SA MUSELI ZBLÁZNIŤ!
20 | 03 | 2024 I Diana Zaťková

Čaputová s Korčokom by mohli konečne pochopiť, že slovenský národ ich má plné zuby. Nepomôžu zmanipulované prieskumy, ani brýle, ani útoky na Slovákov, skonštatoval podpredseda parlamentu a Smeru-SSD a nádejný europoslanec Ľuboš Blaha. V svojom najnovšom statuse na sociálnej sieti tak reaguje na udalosti uplynulého dňa.

Machinácie agentúry

"Tesne pred prvým kolom prezidentských volieb agentúra NMS umiestnila vo svojom prieskume na prvé miesto Korčoka. Zase sa pokúšajú o ten otrepaný scenár z minulých prezidentských volieb, keď dali na prvé miesto Čaputovú s percentami ako v Severnej Kórei, aby demotivovali súperov. Tentoraz nevedia dať Korčokovi nejaký veľký náskok, lebo ten tragéd nedokáže ponúknuť v kampani nič, len svoje brýle a v debate s Pellegrinim sa strápnil na štyri zimy. Ale hodili ho aspoň na prvé miesto. Trápny pokus. Mimochodom, ide len o jednu agentúru, NMS, ktorú využíva Sorosov denník Sme," upozorňuje na štandardnú stratégiu agentúry Blaha.

Pripomína, že táto istá agentúra hodila na prvé miesto pred parlamentnými voľbami PS-ko. Šupli im o 2 percentá navyše a Smeru zobrali vyše 3 percentá. Nepomohlo.

Blaha je presvedčený, že Korčok musí byť v koncoch. Včera nevedel naplniť ani Gotwalďák a na nedeľu si míting zvolal na Primaciálne námestie, kde sa zmestí asi 200 ľudí, aby to akože vyzeralo plné - fakt zúfalé, hovorí politik.

Čaputová ulietava

Podľa nádejného europoslanca sa strápňuje aj Zuzana Čaputová, ktorá v Prahe kopala do Slovenska a kolaborovala s pravicovou Fialovou vládou, ktorá si z útokov na Slovákov urobila stranícku agendu. Blaha pri tejto príležitosti upozorňuje, že podľa prieskumu českej SANEP väčšina Čechov odmieta Fialove útoky na Slovensko a kým Roberta Fica podporuje pri obhajobe národných záujmov 60% Slovákov, za Fialom stojí len 30% Čechov. Navyše, 70% Čechov je za mierové rokovania na Ukrajine, Slovákov dokonca 80%. "Nechcem do toho Fialovi a Čaputovej kecať, ale dosť ulietavajú," smeje sa Blaha.

Informovali sme o tom už v článku:

PRIESKUM Česi a Slováci o svojich vládach: FIALA POHOREL U VLASTNÝCH!
Ako vyplýva z exkluzívneho prieskumu spoločnosti SANEP, takmer šesťdesiat percent Čechov nesúhlasí s rozhodnutím premiéra Petra Fialu (ODS) so zrušením tradičných medzivládnych stretnutí najvyšších predstaviteľov oboch krajín (57,1 %), informuje... Čítať ďalej
19 | 03 | 2024 | Diana Zaťková

Machaj by mal po tomto úbohom útoku okamžite odstúpiť

Blaha ďalej upriamuje pozornosť na to, že sa vyznamenal aj riaditeľ RTVS Machaj. Novinárke Mimi Šrámovej napísal, že by ju mali zavrieť. A do toho ďalšie nechutné invektívy. "Takto sa správa riaditeľ verejnoprávneho médiá k novinárom - chcel by ich zatvárať. Kde sú teraz novinárske združenia? Kde je teraz Európsky parlament so svojimi hlúpymi rezolúciami? Takéto útoky odrazu nevadia? Aha, ja viem, teraz slniečka potrebujú "novú veľkú vec ako bol Kuciak", takže teraz sa môže na novinárov útočiť. A na ženy."

"Machaj by mal po tomto úbohom útoku okamžite odstúpiť. To je strašná hanba," má v tom jasno smerák.

Viac v článku:

ŠKANDÁL! Riaditeľ RTVS Machaj ZAÚTOČIL na známu redaktorku Mimi Šramovú
Moderátorka podcastov Miriam Šramová je známa tým, že leží v žalúdku všetkým štandardným liberálnym propagandistickým médiám. Tie ju s obľubou nazývajú "hviezda dezinfoscény", čo sa dá v súčasnosti brať ako poklona. Šramová sa v posledných rokoch... Čítať ďalej
19 | 03 | 2024 | Diana Zaťková

"A Čaputová s Korčokom aj s tými svojimi pánmi z ambasády by mohli konečne pochopiť, že slovenský národ ich má plné zuby. Nepomôžu zmanipulované prieskumy, ani brýle, ani útoky na Slovákov - ľudia chcú suverénne, slobodné a mierové Slovensko," uzavrel Blaha svoje krátke zhrnutie udalostí uplynulého dňa.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik