Keby ste ju nepoznali, aj VY sa rozplačete! Čaputová a jej status
20 | 03 | 2024 I Ivan Mihale

Dosluhujúca prezidentka Z. Čaputová zverejnila status, ktorý môže pôsobiť aj emotívne, keby nebol tak farizejský a od nej.

"Prepáčte a ďakujem.

V posledných mesiacoch sledujeme odvolávania a presuny ľudí z rôznych profesií a inštitúcií, častokrát dehonestujúcim spôsobom spojeným s osobnými urážkami. Preto chcem všetkým profesionálom a profesionálkam, ktorí boli odídení zo služby vo verejnej sfére, povedať nasledovné:

Prepáčte, že ste boli odvolaní bez uvedenia dôvodu a bez toho, aby vám to niekto vopred oznámil a dozvedeli ste sa to až z médií.

Prepáčte, že musíte čeliť urážkam od ľudí vyšetrovaných pre extrémizmus, ktorých verejne akceptujú aj mnohí členovia vlády.

Prepáčte, že vás z pozície moci na tlačových konferenciách verejne ponižujú, hoci ešte stále reprezentujete verejné inštitúcie.

Prepáčte, že vás označujú za nepriateľov štátu, vyhrážajú sa trestnými stíhaniami a vystavujú šikane aj vaše rodiny.

Prepáčte, že ste priamymi svedkami legitimizácie nenávisti a jej používania ako pracovnej metódy.

Prepáčte, že sa vám nikto nepoďakoval za vašu doterajšiu službu pre dobro nás všetkých.

Prepáčte a ďakujem," napísala Čaputová na sociálnej sieti.

Otázka však znie: KDE BOLA ZUZANA ČAPUTOVÁ, KEĎ SA TU DIALI NEPRÁVOSTI? Keď, nerozumela vlastnému národu, keď čelný predstavitelia vtedajšej vlády ľudí označovali za dezolátov a opice. Keď opozičných politikov naháňali ako štvanú zver? Keď zahynul gen. Lučanský? Keď sa ľudia zatvárali do väzenia čisto z politických dôvodov? Kde bola? Komu sa ospravedlnila VTEDY?

Pripomíname, že funkčné obdobie prezidentky Zuzany Čaputovej sa končí 15. júna.

Reakcia podpredsedu NR SR Ľuboša Blahu

PROGRESÍVCI NA ČELE S ČAPUTOVOU PRERAZILI ĎALŠIE DNO 🤦

Hovorkyňa Progresívneho Slovenska Zuzana Čaputová dnes napísala liebesbrief Lipšicovi a jeho kumpánom. Tak nechutný status som už dlho nečítal.

1. Poďakovala im. Zjavne za to, ako perzekuovali Smer, keď sme boli v opozícii. Spomeňte si, že za politické tlačovky chceli zavrieť Roberta Fica. A Čaputová ďakuje.

2. Ďakuje tým, kvôli ktorým zomrel generál Milan Lučanský. Ďakuje za porušovanie zákona, likvidáciu ľudských práv, za ich gestapácke metódy.

3. A ešte sa im aj ospravedlňuje, aby bolo každému jasné, komu Lipšic a ďalší zločinci z ÚŠP celý čas slúžil. Represívny orgán PS.

4. Zvláštne, že Čaputová nikdy nepovedala "prepáčte" obetiam ich zločinov - ani len slovko súcitu pre rodinu Lučanských, ani slovko súcitu pre tých, ktorých protiprávne väznili.

5. Toto je Čaputová, podpredsedníčka PS, ktorá už ani neprestiera nezávislosť a nadstraníckosť. Nehanbíte sa, madam?

6. A Korčok dnes vyhlasuje, že chce byť taký istý - besný ratlík PS-ka a Sasky. To vážne niekto chce permanentnú vojnu proti Slovensku a jeho vláde?

7. Čaputová nie je jediný káder PS, ktorý sa úplne utrhol z reťaze. Šimečka dnes behá po Bruseli a lobuje za to, aby Slovensku zobrali eurofondy. To čo je?!

8. Robert Fico tieto protislovenské aktivity Šimečkovcov pomenoval veľmi presne - toto je doslova ekonomická vlastirada.

9. A áno, premiér má pravdu, takto sa nesprávajú ani potkany. Je choré, ako Progresívci veľmi nenávidia Slovensko.

10. Chystajú ďalšie rezolúcie v Európskom parlamente proti vlastnému štátu, chystajú ďalšie ohováračky a lži.

 11. Eurovoľby budú o tom, či bude v EP dostatok politikov Smeru, aby čelili útokom PS. Súboj vlády a opozície sa kvôli Šimečkovcom presúva do Bruselu a do Štrasburgu. Musíme byť silní a bojovať tam za vládu Roberta Fica, na ktorú budú permanentne pľuť.

12. Bude to doslova politická vojna. Takto to chcú Progresívci. Smer kontra PS. Vlastenci kontra vlastizradcovia. Musíme vyhrať, inak zničia Slovensko.

13. Robert Fico má recht, že všetky zločiny, ktoré napáchal Daniel Lipšic a jeho gestapo musia byť prešetrené - ide o očividné a opakované zneužitia právomoci verejného činiteľa.

14. To isté platí aj o Čaputovej, Šimečkovi a ďalších Progresívcov, ktorí v zahraničí kopú do Slovenska a zrádzajú národné záujmy SR. Spravodlivosť si ich doženie.

15. Sú horší než krysy. Za cudzie prachy špinia na Slovensko a chystajú majdany, lebo sa nevedia zmieriť s tým, že prehrali demokratické voľby.

Vážená pani Čaputová, už len z úcty k Milanovi Lučanskému ten váš odporný status o ÚŠP zmažte - nezabúdajte, kto seje vietor, žne búrku.

Prezidentka vystúpi pred prvým kolom s mimoriadnym príhovorom v RTVS
Prezidentka Zuzana Čaputová vystúpi v stredu po 19.30 h v RTVS s mimoriadnym príhovorom pred prvým kolom prezidentských volieb. Prvé kolo volieb prezidenta bude v sobotu 23. marca. Prípadné druhé kolo bude 6. apríla. Volebné miestnosti budú... Čítať ďalej
20 | 03 | 2024 | Ivan Mihale/tasr

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik