NEUVERITEĽNÉ SUMY! Predvolebná horúčka v stávkových kanceláriách
20 | 03 | 2024 I Eka Balaskova

Od prvého kola prezidentských volieb nás delia už pomaly len hodiny. Tie prinášajú šancu ešte aj pre tých, ktorí v túžbe zbohatnúť, vybehnú do stávkovej kancelárie, aby vsadili na toho svojho predpokladaného favorita. A v stávke sú mnohokrát závratné sumy. Televízia TA3 pripravila virtuálne voľby, v ktorých je víťazná dvojka jasná.

Aj stávkové kancelárie najväčší nával ešte len očakávajú. Expert prezradil, na koho bola prijatá doposiaľ najvyššia stávka a aké výhry by mohli stávkujúcim kancelárie vyplatiť. S postupujúcou kampaňou sa podľa experta menili aj preferencie klientov stávkových kancelárií. Vo virtuálnych voľbách, ktoré spustila v ankete na svojom webe televízia TA3 je víťazná dvojka jasná. Tá "kraľuje" aj v prieskume denníka Pravda.

Tiež ste si stavili?

„Záujem zo strany klientov je vysoký, porovnateľný s poslednými parlamentnými voľbami. Predpokladáme, že najväčší objem tiketov príde v posledných dňoch pred prvým kolom,“hovorí Tarek Yacoob z jednej zo stávkových kancelárií. Najvyššia stávka bola podľa neho doteraz prijatá na výhru Pellegriniho – na jeho víťazstvo ktosi stavil 10-tisíc eur s kurzom 1.53.

„V prípade úspechu mu na konto príde 15 300 eur. Iný klient si s kurzom 2.05 stavil za 7-tisíc eur na triumf Ivana Korčoka. Prípadná výhra je 14 350 eur,“ uviedol.

Prezidentský duel: HANBA, STRAŠNÁ HANBA! To po tomto Korčok tak veľmi túžil? PO TOMTO VÝPRASKU?
KORČOK VYBUCHOL – PELLEGRINI HO ZOŽRAL ZAŽIVA! Duel, na ktorý sme už všetci nedočkavo čakali. Dvaja najväčší favoriti prezidentských volieb – Peter Pellegrini a Ivan Korčok – sa vôbec po prvýkrát stretli v predvolebnej debate. Z tejto debaty bude... Čítať ďalej
19 | 03 | 2024 | Diana Zaťková

Ako prebiehal vývoj

Kým zo začiatku kampane ľudia vysoko vsádzali aj na víťazstvo Jána Kubiša, no postupne sa preferencie stávkujúcich menili v prospech iného kandidáta.

„V poslednom čase sú to viaceré zaujímavé stávky nad 1 000 eur na celkové víťazstvo Štefana Harabina,"prezradil Yacoob.

Anketa

Na webe spravodajskej TV diváci mali možnosť vyjadriť sa, koho budú voliť v nadchádzajúcom prvom kole prezidentských volieb. Peter Pellegrini by od divákov získal 29,35 percenta. S relatívne vysokým náskokom skončil Ivan Korčok – tomu dá hlas 40,50 percenta hlasujúcich divákov. Štefana Harabina preferuje 14,41 percenta hlasujúcich a 5,83 hlasujúcich zrejme dá svoj hlas Igorovi Matovičovi, pričom ostatní kandidáti sa nedoťahujú ani na štyri percentá.

Reprofoto Ta3

Prieskum

Denník Pravda si nechal vypracovať prieskum, podľa ktorého by poradie výsledkov v prvom kole vyzeralo takto:

Reprofoto Pravda

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik