ISLAMIZÁCIA POSTUPUJE! Nie je naša vina, že nemáte deti, tvrdia moslimovia
20 | 03 | 2024 I Dušan Janek

Pakistansko-americký teológ Yasir Qadhi na základe rozdielov v pôrodnosti predpovedá, že vo švédskych mestách ako Štokholm alebo Malmö bude o jednu generáciu polovica obyvateľov moslimského vyznania. „Nie je to naša vina. My predsa nemôžeme za to, že máme deti,“ bráni moslimskú komunitu vo Švédsku Qadhi. Poukázal na skutočnosť, že moslimovia majú priemerne i päť až šesť detí, uvádzajú Parlamentní Listy.

„Štokholm má milión obyvateľov. A dosiaľ je medzi nimi 10 % moslimov,“ prednášal pakistansko-americký teológ, islamský teológ, islamský učiteľ a dekan Islamského seminára v Amerike Yasir Qadhi o islame mladým moslimom v Štokholme a Malmö.

Podelil sa so študentmi o svoju teóriu, že ním zmienené miesta sa stanú moslimskými mestami, pretože zatiaľ čo Švédi majú málo detí, nie je neobvyklé, že moslimská rodina ich má päť i šesť.

Podľa posledných štatistických údajov nebola pôrodnosť vo Švédsku nikdy nižšia než v roku 2023

"Takže ak sa prognózy budú vyvíjať takto aj naďalej, je veľmi pravdepodobné, že v priebehu jednej generácie bude mesto takmer z polovice moslimské," predpovedá Qadhi. "To je tajná zbraň halali. Miestni ľudia sa nerozmnožujú. Nie je to naša chyba. Neviem, prečo sú na nás nahnevaní. Nie je to naša chyba, že máme deti, však?"

"Prechádzať sa po uliciach Malmö je ako prechádzať sa po Bagdade, hlavnom meste Iraku, alebo Damasku, hlavnom meste Sýrie," povedal Yasir Qadhi. "Celá oblasť je moslimská."

Qadhi priznal, že existujú moslimovia, ktorí "hovoria a robia problematické veci". "Neobviňujem ich, pretože práve prišli zo zámoria. Len sa učia miestny jazyk a nerozumejú našej dlhodobej vízii, takže konajú, hovoria a robia veci a priťahujú ich interpretácie islamu, ktoré sú radikálnejšie." Qadhi spomenul, že tieto radikálne interpretácie islamu sú medzi mladými moslimami vo Švédsku bežné. "Pretože ak sa k vám spoločnosť takto správa, prevezmete tieto hodnoty."

Bulharský Nostradamus, Baba Vanga, a jej nie príliš lichotivé proroctvá
Baba Vanga, prezývaná ako „Žena Nostradamus“ predpovedala budúcnosť sveta až do roku 5079. To je dátum, o ktorom hovorí ako o zániku existencie Zeme. Proroctvá, o ktorých hovorila vyvolávajú rôzne reakcie. Väčšina z nich však neprináša nič... Čítať ďalej
02 | 02 | 2024 | Dušan Janek

Podľa Qadhiho by "psychicky zrelí" ľudia na oboch stranách mali pochopiť, že toto nie je cesta vpred

Erica Righardová, docentka na Katedre sociálnej práce na Univerzite v Malmö, vo svojej správe pre Komisiu pre rast napísala, že demografické zmeny predstavujú "nové výzvy pre integráciu". Podľa Righardovej je nahradenie a vytlačenie Európanov neeurópskymi obyvateľmi v Malmö štatisticky nepopierateľné. Mesto sa stalo multikultúrnou oblasťou.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik