Blaha sa výborne zabáva: TO NEVYMYSLÍŠ, TO SÚ TIE PARADOXY OPOZIČNÝCH MÍTINGOV
16 | 03 | 2024 I Diana Zaťková

A už zase sa stretli tisícky voličov PS a SaS, aby si spoločne zanadávali, že nevyhrali voľby. Niežeby ma to trápilo, už je z toho taký milý folklór. Vždy, keď splníme niečo z nášho programu, s ktorým sme vyhrali voľby, opozícia si usporiada míting. Takto reagoval na piatkový protest progresívcov podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha.

Paradoxy opozičných mítingov

Slovenská opozícia protesty využíva naozaj v hojnom počte. Nikto jej v tom nebráni, nikto nepoužíva vodné delá ani nikto nikoho nezatýka. A napriek tomu sa neustále na námestiach vykrikuje, že ľuďom bola ukradnutá sloboda, a že na Slovensku nie je demokracia. 

"Len je vcelku humorné, keď sa za RTVS bije SaS-ka, ktorá svojho času odpálila riaditeľa STV Nižňanského tým, že účelovo zlúčila televíziu a rozhlas. A ešte aj zrušili koncesionárske poplatky, čím zoštátnili verejnoprávne médiá. A dnes protestujú - proti sebe," hovorí Blaha.

Ešte vtipnejšie podľa neho je, keď sa tisíce ľudí dožadujú od zvyšku spoločnosti, aby sme podporovali vojnu na Ukrajine a pritom najľahšia vec na svete, ktorú môžu spraviť, je nikoho neotravovať, zbaliť sa a ísť na tú svoju milovanú Ukrajinu bojovať - na čo vlastne ešte čakajú? 

"Z liberálnych médií sa dozvedáme, že Macron vraj kritizoval Roberta Fica za to, že vyzradil, že chce vyslať vojská na Ukrajinu. Ten Macron zjavne nepochopil, že vyslanie vojsk bol len hoax, naše médiá by mu mali vysvetliť, že nemôže kritizovať Roberta Fica za niečo, čo sa podľa nich vlastne nestalo. Či ako to je vlastne."

Úplná pecka podľa podpredsedu parlamentu je, keď sa naša opozícia oháňa Fialom, ktorému po každej jeho protislovenskej akcii klesnú preferencie na nové historické minimum. "Najnovšie si vymyslel, že zoškrtával nejaký prejav kvôli nášmu premiérovi, čo je od neho len trápna pubertálna zlomyseľnosť. A bum, Andrejovi Babišovi hneď vzápätí narástli preferencie. Blahoželáme. Naša opozícia pri svojich vlastizradných aktivitách zjavne stavila na zlého koňa."

Petr Žantovský: UŽ DRUHÝKRÁT počas dvoch týždňov SLOVÁKOM VEĽMI TLIESKAM!
V Česku podobne ako pred rokmi v Grécku alebo aktuálne na Slovensku by tiež neuškodilo zrušiť existujúcu verejnoprávnu televíziu a namiesto nej založiť novú. A to z obdobných dôvodov, jednak ekonomických, ale aj preto, že funguje politicky... Čítať ďalej
16 | 03 | 2024 | Diana Zaťková

Toto robili, keď mali v rukách moc!

Blaha pripomína, že keď vládli oni, tak sa tu zatvárali médiá, umierali ľudia vo väzbe, zatvárali opozíciu a každý s iným názorom bol dezolát. "A oni dnes hovoria o autokracii. To nevymyslíš... Lebo keď zmeníme spolitizovaného šéfa RTVS, pravičiara Machaja, nastane úplný Armageddon. Odrazu sa do telky popri liberálnych názoroch dostanú aj tie ľavicové či národné. No úplná katastrofa - koniec demokracie, veď v demokracii môžu mať priestor iba progresívci!" 

No podľa Blahu najväčší fór celého opozičného mítingu bola zaslúžila umelkyňa Vášáryová - "ten pocit, keď antikomunistická mládež vytlieskava tetu Magdu, ktorá svojho času hrdo podpísala antichartu. Epické! Škoda, že už nežije súdruh Karel Bacílek, určite by mu vyhrkla slza dojatia. A určite by na mítingu vytlieskali aj jeho," sarkasticky dodáva smerák. 

"Milí priatelia, prosím, nenechajte sa znechutiť - je úplne normálne, že opozícia si organizuje mítingy a je úplne normálne, že vláda presadzuje svoj program. Všetko, ako má byť. A novej líderke slovenskej opozície, tete Magde, súdružsky želáme svetlejšie zajtrajšky," uzavrel kandidát na europoslanca Ľuboš Blaha.

TOTO Progresívci NEMÔŽU myslieť vážne: V uliciach volajú po ĎALŠEJ VRAŽDE - KUCIAK IM NESTAČIL! (VIDEO)
"Potrebujeme niečo veľké, ako bol kedysi Kuciak, čo tak vyhnalo všeckých ľudí do tých ulíc," povedal mladý slniečkar v piatok na proteste proti vláde. Prepáčte, ale nie. Nepotrebujeme ďalšiu vraždu mladých ľudí, varuje na sociálnej sieti... Čítať ďalej
16 | 03 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik