AKTUÁLNE! PRIPRAVTE SI HOTOVOSŤ! Dve banky oznamujú odstávky
14 | 03 | 2024 I Dušan Janek

Plánované odstavenie služieb medzi 15. – 16. marcom a 22. – 23. marcom ohlásila Slovenská sporiteľňa. Táto odstávka sa uskutoční v nočných hodinách. Bankomaty SLSP budú počas nočných hodín nedostupné, obmedzené bude aj používanie debetných kariet. Na 16. marca bude mať odstávku i Československá obchodná banka. 

„Bankomaty Slovenskej sporiteľne budú nedostupné a debetné karty budú fungovať v obmedzenom režime. Nedostupná bude aj linka klientskeho centra. Pobočky v nákupných centrách, ktoré sú počas víkendu otvorené, v sobotu 16. a 23. marca otvoríme až od 11:00 hod.,“ informuje SLSP a dodáva, že klientom je odporúčané, aby sa na túto odstávku pripravili napríklad výberom potrebnej hotovosti.

Československá obchodná banka (ČSOB) naplánovala odstávku elektronických služieb. Ako banka informovala na svojej stránke, v sobotu 16. marca v čase od 00.01 hod do 21.00 hod dôjde pre plánovanú prevádzkovú odstávku k celkovému obmedzeniu služieb Moja ČSOB, ČSOB SmartBanking a ČSOB API (PSD2).

Peniaze von z matraca, alebo zašiť späť?
Máme právo platiť peniazmi? Alebo von s tým, čo si zašívame do matraca? V poslednej dobe presakujú na verejnosť informácie o tom, že peniaze strácajú nielen na dôležitosti, význame, ale vôbec či budú platné, či nebudeme musieť platiť iba... Čítať ďalej
24 | 01 | 2024 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik