Zoroslav Kollár: Pozdrav kandidátovi na prezidenta banánovej republiky (VIDEO)
10 | 03 | 2024 I Eka Balašková

Na úvod svojho piateho video pozdravu Zoroslav Kollár vysvetlil, že tieto videá kedysi nechcel robiť vôbec, no dnes už chce. Celé sa to začalo, keď jedno ráno kdesi v TV opäť raz zaregistroval „sexuálneho devianta a zvrhlíka“ Borisa Kollára. A tak sa rozhodol povedať pravdu. Hoci nikdy mediálne nevystupoval, ľudí jeho video zaujalo a jemu „zachutilo“ hovoriť práve tú pravdu. Tá sa k nim nedostáva, lebo politika je panské huncútstvo, tak ľudí stačí zabávať načo im skutočne pravdu o politikoch, podnikateľoch; pravdu o stave našej krajiny. Tento raz už piaty video pozdrav podnikateľ venoval prezidentskému kandidátovi Ivanovi Korčokovi.

V nedávnom rozhovore sľuboval ľuďom hovoriť pravdu aj Ivan korčok. Ak by bol zvolený za prezidenta. Kollár mu však odporúča začať už teraz, veď možno sa tým prezidentom vôbec nestane. Podľa Kollára si ale Slovensko nezaslúži  za prezidenta niekoho, kto ho vedome chce zbaviť suverenity a štátnosti.

www.youtube.com/watch?v=rAMHiiK-FSc&ab_channel=Zoroslav

Viete čo je to banánová republika?

„Bohužiaľ s vašou pomocou to bude onedlho aj Slovensko. To Slovensko, ktorého chcete byť prezidentom a hoci je naše Slovensko už dosť banánové, tak vy ste našli spôsob, ktorým sa dá dosiahnuť tá najvyššia úroveň banánovej republiky. Neviem ako je to v súlade s tým, že chcete byť prezidentom Slovenskej republiky. Na vašich bilbordoch je heslo za Slovensko a služba vlasti tak naozaj nerozumiem vášmu názoru, že súhlasíte s tým, aby bolo v rámci rozhodovania v Európskej únii zrušené právo veta,“ hovorí Kollár, podľa ktorého by to pre Slovensko znamenalo „asistovanú samovraždu“.

Fico: Ak by Progresívci a Korčok nevytvárali KONFLIKT, nemajú čo ponúknuť! (VIDEO)
PROGRESÍVCI DNES NASILU ROZOŠTVÁVAJÚ A ROZDEĽUJÚ SLOVENSKO, LEBO IDÚ PREZIDENTSKÉ VOĽBY. Všimnite si, že ak by progresívci pri výdatnej pomoci ich médií nešli pri každej téme na hranu, tak okrem konfliktu nemajú čo ponúknuť. Ten istý problém má aj... Čítať ďalej
09 | 03 | 2024 | Eka Balaskova

Krátky exkurz do histórie

Keď si mocnosti v 80-tych rokoch podelili koloniálny svet tváriac sa, že kolóniám pomáhajú, no v skutočnosti ich drancovali a robia tak stále. Kollár tiež vysvetľuje, ako vznikol neokolonializmus.

„Znamená to, že bývalá kolónia je síce formálne nezávislá, ale je tak ekonomicky spojená, zviazaná a brutálne vykorisťovaná bývalými kolonistami, že sa ekonomicky a sociálne mnohé z týchto krajín za ostatných 60 rokov vôbec neposunuli. Výsledok, obrovská vlna emigrácie z Afriky a Ázie a migrácia do Európy,“dopĺňa Kollár s tým, že Slovensko sa takou kolóniou stalo najmä počas dvoch Dzurindových vlád.

„Najprv nám krajiny západnej Európy a USA zničili v nespravodlivom a nečestnom ekonomickom súboji takmer všetky priemyselné a poľnohospodárstvo a potom vďaka výpravcovi zo Spišskej Novej Vsi, Mikulášovi Dzurindovi sme stratili kontrolu nad kľúčovými a strategickými podnikmi, bankami a poisťovňami. Slovensko sa stalo absolútne závislým od našich koloniálnych pánov. Stačí sledovať správy a trochu sa nad informáciami zamyslieť,“ nabáda Kollár, ktorý si ešte do minulého týždňa myslel, že sme na takej úrovni závislosti od EÚ či USA, že horšie to už nemôže byť. Kým nepočul Korčokovo vyjadrenie o našej ekonomickej závislosti od krajín Európskej únie a Spojených štátov Amerických.

Mocipáni nemajú dosah na všetko

„Zatiaľ ná naši páni z Bruselu, ktorých riadia Spojené štáty Americké nejaký priestor nechali. Je to kultúra, šport, naše tradície a spôsob života. Nemusíme prijať nelegálnych migrantov, nemusíme mať 37 pohlaví, nemusíme akceptovať všetky kultúrne nezmysly, ktoré našej slovenskej povahe nevyhovujú, ale vy, pán korčok, to chcete inak nám chcete zobrať ešte aj túto,“ vyčíta Kollár Korčokovi.

Ak by totiž bolo Slovensko bez práva veta, tak podľa Kollára ani nemá význam posielať našich zástupcov do Bruselu, veď Slovensko so svojim ani nie 5,5 miliónom obyvateľov tvorí jedno percento obyvateľov EÚ.

„Jedno percento pri zrušení práva veta už nebudeme nič, pošlú nám befel z Bruselu - musíte prijať migrantov budete mať tri typy toaliet a 37 pohlaví. Nebudete čítať iné knihy ako knihy vybraných autorov zakážeme sledovať televízne kanály, ktoré Európskej únii nevyhovujú. Vaši športovci pôjdu iba tam, kde vám to dovolíme a tak ďalej hocijaká hlúposť bude pre nás povinná, keď bude trenčín európske mesto kultúry, možno bude jeho otvorenie vyzerať tak ako v rakúskom Bad Ischl v tomto roku,“ popisuje Kollár predstavu, ako to môže vyzerať. Nuž a ak to nepôjde takto, pôjde to ekonomicky.

Zoroslav Kollár: Pán Korčok, kde ste boli, keď...? (VIDEO)
Zdá sa, že Zorroslava Kollára natáčanie odkazov politikom baví. Bývalý mainstream ho ignoruje a výsledky jeho práce vidia zatiaľ len v akej-takej aktivite OČTK. Aktuálne Kollár prichádza s Pozdravom Ivanovi Korčokovi č. 4. Kollár vo svojom videu... Čítať ďalej
03 | 03 | 2024 | Eka Balašková

Sme, či nie sme banánová republika

Kollár vysvetlil, že pojem „banánová republika“ vznikol v Južnej Amerike, kde americká firma skúpila v Hondurase a Guatemale množstvo pôdy, kde pestovala ovocie, no nechcela sa v podnikaní riadiť tamojšími zákonmi, tak vytvorili de facto štát v štáte.

„Republiku v republike banánovú republiku mala vlastné predpisy a Pravidlá a nerešpektovala legitímnu vládu. A čo ak by si tá legálna vláda guatemaly, hondurasu alebo inej krajiny dovolila protestovať tak USA zasiahnu? V tom čase to vždy riešili vojenskou silou,“ vysvetľuje Kollár s tým, že množstvo takýchto konfliktov pre cieľové krajiny poškodilo natoľko, že začali poslúchať, prípadne sa cez prevraty dostali k moci voči USA lojálni politici.

Všetci o tom vedia, no aj tak sankcie podporujú

Kollár pripomína, že vďaka kapitalizmu sa zo Slovenska stala závislá krajina, ktorej sankcie ešte aj to minimum tovarov zakazujú vyviezť do Ruska. Korčok je tvrdým zástancom sankcií aj napriek tomu, že na EÚ majú ďaleko horšie dopady, ako na Rusko.

„Ja som bol od anektovania Krymu v roku 2014 v ruskej federácii asi 15 krát. Prešiel som rôzne regióny a nevidel som žiadne negatívne dôsledky protiruských sankcií. Zato doma stačí ísť natankovať a vidím dôsledky týchto sankcií. Okamžite. Ale tie sankcie fungujú dosť selektívne. Krajiny východnej Európy sú dôsledkami sankcií zasiahnuté najviac,“ hovorí Kollár o vlastnej skúsenosti. A k tej patrí aj fakt, že Rusko je plné tovarov zo západnej Európy a USA. Veď on sám tam videl talianske, či francúzske potraviny a spotrebné produkty.

Slušne, ale rázne proti Slovensku

„Ako taký poslušný pudlík zakážete našim športovcom športovať; našim firmám podnikať a zveríme všetky rozhodovacie právomoci do rúk politikov a najmä podnikateľov a financií z Nemecka, Francúzska a Talianska. To si naozaj občanov Slovenska, ktorých prezidentom chcete byť? Myslíte, že sú úplní hlupáci?,“uzatvára Kollár a nezabúda ani na „čarovnú formulku“ venovanú sudcom.

Kollárov pozdrav Korčokovi č. 3 (VIDEO)
Zoroslav Kollár sa Ivanovi Korčokovi – kandidátovi na prezidentský post prihovára už po tretí raz. Kým sa však dostal ku samotnému Korčokovi venoval sa toho, ako sa počas 20-teho storočia začala miešať politika do športu. A to aj napriek tomu, že... Čítať ďalej
21 | 02 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik