Zoroslav Kollár: Pán Korčok, kde ste boli, keď...? (VIDEO)
03 | 03 | 2024 I Eka Balašková

Zdá sa, že Zorroslava Kollára natáčanie odkazov politikom baví. Bývalý mainstream ho ignoruje a výsledky jeho práce vidia zatiaľ len v akej-takej aktivite OČTK. Aktuálne Kollár prichádza s Pozdravom Ivanovi Korčokovi č. 4.

Kollár vo svojom videu uvádza konkrétny príklad, kto sa inšpiroval jeho videom pri svojich tvrdeniach. Vysvetlil, prečo si myslí, že Korčok konal ako Beneš pred 85-timi rokmi a v deň výročia smrti Jána a Martiny nebol v Bratislave na námestí. Vrátil sa aj k priateľstvu Jerguša Sivoša a Gábora Grendela.

Inšpirovaný Kollárom

„Je to človek chameleón, je to politický chameleón, človek, ktorý sa premlčal všetkými volebnými obdobiami. Verne slúžil Mečiarovi, Dzurindovi, Robertovi Ficovi, Matovičovi a dokonca ešte aj Hegerovi. A teraz je zrazu demokratickým prezidentským kandidátom,“hovorí podpredseda Aliancie Győrgy Gyimesi v Kollárovej dokrútke. Ten je pri všetkej skromnosti presvedčený, že autor výroku našiel inšpiráciu v jeho videu.

Kollárov pozdrav Korčokovi č. 3 (VIDEO)
Zoroslav Kollár sa Ivanovi Korčokovi – kandidátovi na prezidentský post prihovára už po tretí raz. Kým sa však dostal ku samotnému Korčokovi venoval sa toho, ako sa počas 20-teho storočia začala miešať politika do športu. A to aj napriek tomu, že... Čítať ďalej
21 | 02 | 2024 | Eka Balaskova

Korčok to dal na Beneša

Kollár súhlasí s Gyimesim, že Korčok, ktorý dnes vo veľkom hovorí o odkaze Jána a Martiny, sa v tom čase nijako neangažoval. Veď pracoval pod hlavičkou Smeru. Čakal teda, čo urobí v roku 2024, no dal to na Beneša. Ten počas Mníchovskej zrady abdikoval a utiekol. Na základe toho vznikol vtip, že niekto má plán, iný aeroplán.

„To bola taká paródia. Žart o tom, že radšej zdúchol, ako by mal znášať útrapy následnej okupácie Československej republiky a jej následného rozbitia po viedenskej arbitráži v roku 1939. Vy  ste, pán Korčok, bývalý minister zahraničných vecí a chcete byť prezidentom slovenskej republiky? Zdá sa mi, že ste sa inšpirovali  Edvardom Benešom,“konštatuje Kollár. Tým má na mysli fakt, že Korčok v deň výročia vraždy Kuciaka a Kušnírovej zmizol do Prahy, kde na nejakom kvázi pietnom mieste povedal pár fráz o tom, ako sa táto situácia už nesmie opakovať a o šírenie už sa postarali sympatizanti.

Kollár sa teda pýta, prečo Korčok neodišiel z takej vlády, počas ktorej sa tento neodpustiteľný zločin stal, no šiel ako nominant „takej“ vlády robiť veľvyslanca do USA a nestál s ostatnými, ktorí sa na námestiach hlásili k iniciatíve Za slušné Slovensko.

Prečo nebol na slovenských námestiach

Kollár usudzuje, že Korčok sa bál prísť na niektoré zo slovenských námestí, kde ho masívne podporujú, no oponenti by mu vytkli neúprimnosť a farizejstvo.

„Tak ako vtedy, v roku 2018, tak aj teraz v roku 2024 je vám nejaká smrť 2 mladých ľudí úplne ukradnutá. Je to iba dobrá téma v predvolebnej kampani. A možno ste tam nešli aj preto, že by vám niekto v tom dave mohol vaše farizejstvo aj osobne vyčítať, tak prečo riskovať? Takže  - presvedčili ste všetkých, alebo si to aspoň myslíte, že ste mali naplánovanú cestu do Prahy práve vtedy, keď je výročie takej významnej udalosti?,“ uvažuje Kollár.

Zoroslav Kollár prichádza s druhým pozdravom pre Korčoka (VIDEO)
Všetci tí, o ktorých Zoroslav Kollár do dnešného dňa točil videá, boli vo svojom správaní veľmi predvídateľní. Autora videa, nazvaného Pozdrav Ivanovi Korčokovi č. 2 preto neprekvapilo ani to, ako zareagoval adresát na prvé video. Aj on vo svoj... Čítať ďalej
10 | 02 | 2024 | Eka Balašková

Ešte k Jergušovi Sivošovi

Kollár ponúka fotky, ktoré dokazujú, že Gábor Grendel a Jerguš Sivoš sú priateľmi takmer po celý život.  Práve Jerguš Sivoš expresne rýchlo zareagoval na informácie o Korčokových kontaktoch na ŠtB, ktoré Kollár zverejnil. Práve Sivoš ich označil ich hoax.

Screenshot / ZK YouTube | Poznávate Gábora Grendela a Jerguša Sivoša?

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik