Naď tvrdí, že sa mu Smer - SSD zveruje s najväčšími tajomstvami z kuloárov koalície. Počúva sa vôbec?
01 | 03 | 2024 I Dušan Janek

V relácii Na hrane sa Andrej Danko vyjadril pozitívne k pozastaveniu účinnosti Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) zo strany Ústavného súdu (ÚS). Je to jednoznačný a nepopierateľný úspech zo strany koalície, na čo sa však vždy dôležitý demokrat Naď pozerá "s nadhľadom", aký je tomuto nerozhodujúcemu hráčovi na slovenskej politickej scéne vlastný. 

Jaroslav Naď si dovolí tvrdiť, že mu osobne niektorí ľudia zo strany Smer – SSD tvrdili, že Robert Fico s rozhodnutím ÚS spokojný nebol. Odkiaľ vyfabuloval tieto informácie sa detailne nevyjadril. Zrejme mu zasa išlo iba o rozoštvávanie, na ktoré si zvykol v radách tak svojich oponentov, ako v radách svojich kolegov.

Šéf skrachovaných Demokratov pozná všetky dôležité informácie z kuloárov koalície. Aspoň tak tvrdí...

Naď sa jednoducho zmohol na šírenie účelových dezinformácií, keď povedal, že mu najúspešnejšia strana zverila svoje „tajomstvá“. Vnútorné hlasy v stranách Demokratov zasa zapracovali.

Andrej Danko ho v jeho vyhláseniach usmernil, pretože, ako sa vyjadril, Naď nerozozná pojmy právoplatnosťou a účinnosťou. Pre SNS sú dôležité priority sociálneho charakteru, ako sú podpora rodičovského bonusu, pomoc dôchodcom, riešenie problémov s RTVS, audiovizuálnym fondom i vznik Ministerstva cestovného ruchu a športu.

Z právneho hľadiska koalícia dosiahla svoju snahu o scentralizovanie prokuratúry, čo ÚS nespochybnil. Generálny prokurátor sa osobne postará, aby sa otvorené kauzy prostredníctvom jeho úradu vyšetrili.

Na pretras prišla i trápna „momentka“, ktorá sa udiala v parlamente pri vzájomnom osočovaní partneriek medzi Igorom Matovičom a Andrejom Dankom. Bohužiaľ a to najmä zo strany hnutia OľaNO si slovenská verejnosť na spôsoby Matovičovcov a na ich dvojaký meter musí zvykať a aj Andrej Danko berie vulgárne prejavy Igora Matoviča skôr s pobavením.

Vynálezca slniečkárskeho slovníka osočuje oponentov z hrubosti

Jaroslav Naď osočoval Andreja Danka z vulgárnosti, pričom ten mu nezabudol pripomenúť, že sa v svätenej vode zrejme neumýval, keď nazýval slovenský národ ako opice, idioti či dezoláti.

V debate padla aj téma Ukrajina, ktorá je momentálne určite jednou z najdôležitejších politických tém, ovplyvňujúcich dianie na celom svete. Krescanko-Dibáková sa vyfarbila aj tým, že robila rozdiely medzi vojakmi NATO a vojakmi krajín, ktoré sú členmi Severoatlantickej aliancie. Neustále tlačenie na zbrojení ukrajinskej armády je i to, čo preferuje ako riešenie zabíjaním proti zabíjaniu demokrat Jaroslav Naď. Moderátorka relácie Na hrane sa však dopustila aj typického postupu bývalých mainstreamových médií, ktoré vyberajú informácie z kontextu a vyhlásenia politikov uvádzajú v im vhodne upravenej forme.

Andrej Danko zastáva neustále názor, že Macronovská politika posielania vojakov na Ukrajinu nemá absolútne zmysel. Eskaluje to iba napätie s Ruskom, tak po vojenskej ako i ekonomickej stránke, pretože Slovensko nepotrebuje, aby sa znepriateľením s Ruskom zvýšila energetická kríza Európskej únie.

Ukrajinci majú Zelenského dosť. Naď je však za to, aby TEN z Kyjeva kŕmil hroby svojimi vojakmi

Samotní Ukrajinci sa vyjadrujú na adresu ich prezidenta, že je najnenávidenejším politikom v histórii ich štátu, pretože bezprízorne, v opojení čohosi mobilizuje mladých mužov z ulíc a posiela ich nezmyselne umierať do prvých frontových línií, hoci je jasné, že pre Ukrajinu je už vojna zrejme prehraná.

Jaroslav Naď poprel dôležitosť partnerstva nášho štátu v NATO tým, že ak pošle akákoľvek krajina na Ukrajinu vojakov, pričom je súčasťou Severoatlantického paktu, môže z toho vzniknúť konflikt z toho pohľadu, že aj my, ako členská krajina NATO budeme z toho musieť niesť negatívne dôsledky. Preto je Slovensko v štruktúrach NATO alebo EÚ, aby z ich rozhodnutí a činov niesla tak pozitívne ako i negatívne dôsledky. A práve o tom sa rokovalo na parížskom summite, kde nepadlo ani slovo o mierovom riešení konfliktu na Ukrajine.

Viktorín odkázal Naďovi: Po vašej tlupe tu zostal jeden veľký bordel
Exminister obrany a predseda mimoparlamentnej strany Demokrati Jaroslav Naď, ktorý Slovensko doslova odzbrojil, sa stále správa, ako keby práve on bol tým, kto si môže diktovať požiadavky. Tú o generálnom štrajku vyslovil niekoľkokrát. Naďove... Čítať ďalej
11 | 02 | 2024 | Eka Balaskova

Naď dokonca porovnal Putina s Hitlerom, tvrdiac, že je prvým politikom, ktorý postupuje rovnako ako nacisti a tak nielenže nehorázne hyperbolizuje, no zabudol aj na vojnový konflikt v Juhoslávii, kde s požehnaním Václava Havla prebiehalo tzv. „humanitárne bombardovanie“ jednotkami NATO, ktoré malo na svedomí tisícky mŕtvych civilistov.

Vo svojom mentálnom amoku sa Naď dopustil aj grandiózneho faux pas, keď sa vyjadril, že Andrej Danko podporí Petra Pellegrini na post prezidenta Slovenskej repuliky, pričom Danko je jedným zo súperov Pellegriniho v prezidentskej kampani a neraz sa vyjadril k jeho politickým postojom a krokom s kritikou.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik