Organizovaná skupina LOVILA mužov na zoznamke: Vylákali INTÍMNE fotky, potom ich vydierali!
29 | 02 | 2024 I Ivan Mihale

Polícia rozložila organizovanú skupinu, ktorá sa zamerala na jednu zo zoznamiek. Tam si nachádzali svoje obete, ktoré neskôr vydierali.

„Policajti odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave III intenzívnym vyšetrovaním a operatívnou činnosťou odhalili páchateľov, ktorí na internetovom fóre pre dospelých nadviazali komunikáciu s viacerými poškodenými pod vymysleným ženským profilom a viedli s nimi komunikáciu so sexuálnou tematikou,“ informuje polícia.

Poškodení zaslali svoje intímne fotografie v domnienke, že komunikujú s dospelou ženou.

Prišli vyhrážky

„Následne po zaslaní fotografií im volal muž vydávajúci sa za otca maloletej dcéry. Ten im oznámil, že ich dcéra sa po prezretí fotografií psychicky zrútila a rozbila telefón. Z toho dôvodu ich žiadal o náhradu za rozbitý telefón v rôznych sumách s hrozbou, že ak nezaplatia, tak ich nahlásia na polícii,“ uviedla.

Hrozí im až desať rokov

„V rámci množstva vykonaných procesných a operatívnych úkonov došlo k zadržaniu štyroch osôb, boli vykonané domové prehliadky a iné zaisťovacie úkony. Všetkým zadržaným osobám vyšetrovateľ vzniesol obvinenie za pokračovací zločin vydierania v súbehu s prečinom podvodu spáchaného formou spolupáchateľstva a formou účastníctva,“ dodáva polícia.

Obvineným hrozí trest odňatia slobody na 4 roky až 10 rokov: „V prípade dvoch obvinených bol vyšetrovateľom spracovaný podnet na podanie návrhu na vzatie do väzby.“

Policajný zásah v Jelenci

Nedávno Slovenskom obleteli správy o policajnej akcii, ktorá prebehla v obci Jelenec neďaleko Nitry. Časť obce vtedy dokonca uzavreli.

„Môžeme potvrdiť, že prípad má súvislosť s vykonanými procesnými úkonmi v obci Jelenec. Všetky osoby boli zadržané v obci Jelenec,“ pre Dnes24 potvrdila Jana Šimunková, hovorkyňa z oddelenia komunikácie a prevencie KR PZ v Bratislave.

Ameronacisti a pohrobkovia nemeckého Wehrmachtu úmyselne vedú medzi Slovanmi vyhladzovaciu vojnu
Šéf pracovnej skupiny pre koordináciu pomoci Kyjevu na nemeckom ministerstve obrany Christian Freuding povedal, že pre veľké straty bude musieť Ukrajina mobilizovať ženy a deti. Za tento neonacistický plán guvernér Chersonskej oblasti Vladimir... Čítať ďalej
29 | 02 | 2024 | Ivan Štubňa

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik