Hlas ľudu: OBROVSKÝ ÚSPECH Slovenska v EÚ
28 | 02 | 2024 I Mária Škultétyová

Po kritike a hanbe, ktorú sme „vďaka“ liberálom a kresťanom utŕžili z Bruselu, Slovensko má konečne aj dôvod na radosť. Dôvod opäť prichádza z Bruselu. Dnes bude na Slovensku strieľať šampanské. Bude tiecť potokom, lebo toto si zaslúži poriadnu oslavu.

A možno aj zápis čiernou kriedou do komína

Človek by neveril, aký poklad sme na Slovensku vychovali. Strapatá Lucia Nicholsonová má na krku bronzový metál. Neuveríte, ale táto krehká žena toho na pleciach unesie veľa. Okrem starosti o rodiinu sa stará aj o naše blaho. Práca európskej poslankyne je pre ňu srdcovou záležitosťou A výsledok sa dostavil.  Lucia je tretia najvplyvnejšia  sociálna pracovníčka v Bruseli. To len my na Slovensku si ju nevážime, nemáme ju za nič. Ale za hranicami je to ináč. Svet ju uznáva za sociálnu politiku, a my si z nej robíme kozie  bobky.

Mali by sme jej ruky bozkávať zato, čo pre nás urobila. Skúsme si spomenúť

Ak ma pamäť neklame, tak sa tuším venovala zlepšeniu života Rómov. A vidíte! Problém neexistuje. Zmizol. Cigánske chatrče zmizli a na ich miestach vyrástli vilové štvrte s perfektným vybavením. Žiadne latríny, žiadne výkaly v potoku, žiadny bordel,  haldy odpadu,  vychudnuté psy, žiadne osady. Žiadne usoplené, fetujúce a ušmudlané decká. Ani sex medzi deťmi, ani syfilis, ani žltačka. Nič z toho.  Ani deti už nerodia deti.

Naša Arabela v Bruseli všetko vybavila

Ale nechajme Luciu, nech sa sama pochváli. Lebo najlepšia chvála ja samochvála. A samozrejme, patrí sa aj poďakovať a vyzvať k voľbám:

„Za hranicami sa mi darí. Som treťou najvplyvnejšou europoslankyňou v sociálnej oblasti. Ďakujem všetkým ľuďom, ktorí vo mňa doma verili natoľko, že ma pred piatimi rokmi zvolili do EP. Bola to vynikajúca skúsenosť a ja pevne verím, že som svojich voličov nesklamala. Je veľmi dôležité pre Slovensko, kto ho zastupuje na medzinárodnej úrovni. Prosím, choďte voliť - v európskych aj prezidentských voľbách.“

Ja len dúfam, že nebudeme voliť takých „ vlastencov“ ako Nicholsonová a Korčok.“

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

ŠOK! Petrovi Kotlárovi sa vyhrážajú! Vyhrážky zverejnil!
Peter Kotlár (SNS) ako vládou menovaný splnomocnenec pre preverenie procesu riadenia a manažovania zdrojov počas pandémie COVID-19 sa rozhodol, že si posvieti na celý priebeh manažovania pandémie. Dnes na tlačovke oznámil, že čelí útokom, vyhrážkam... Čítať ďalej
28 | 02 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik