Hlas ľudu: Krúpa, hej! Vieš, čo má Gašpar vytetované na r**i?
26 | 02 | 2024 I Mária Škultétyová

Vidno, že nečítaš, chlape! Dozvedel by si sa, že si jeden hnusný, arogantný človek. Si plný nenávisti, útočíš na najcitlivejšie miesta. Lebo s vami hulvátmi je to tak, keď nie sú argumenty, treba útočiť. Najlepšie na rodinu a na deti. Na syna, ako to bolo  v nedeľnej debate s Tiborom Gašparom. Len pako ako ty uverí tomu, čo si tam natáral. Spýtam sa ťa rovno: aspoň si spokojný, odbavil si sa?

Hovorí sa, že aký človek, taká reč. A môžeš si o mne myslieť, čo chceš, keď vidíš, ako píšem. Farbisté vyjadrenie a prostorekosť je mi blízka. Píšem tak, ako to cítim. Aj preto ti na rovinu poviem, že v rozhovore s generálom Gašparom si sa správal ako jeden hulvát. Keby som ako chcela, to sa pekne povedať nedá. Čitateľka tvojich statusov ti to povedala tiež, ako jej zobák narástol: predviedol si sa ako arogantný, nevychovaný z**d.

Vyjadrovať sa k moderátorke je ako nosiť vodu do Dunaja. Ľutovala som pána Gašpara, že musí debatovať s nevychovaným človekom, ktorý skáče do reči a robí mu druhý hlas. Len aby divák nepočul, čo hovorí.  Hanba aj tebe, aj moderátorke. Máš sa čo učiť od pána Gašpara,  s ktorým sa ty nemôžeš zrovnávať. Je to inteligentný muž. A ako matka musím povedať, že aj výborný otec, ktorý si chráni syna.

Neviem, či ty máš deti, ale keby si mal a niekto by na ne útočil, ako to robíš ty, tak by aj facky lietali. Lebo tebe ani z pekných očí dobre nekuká. Som zvedavá, čo ti prekáža na tom, že Gašparov syn je tetovaný. Poznám mladého muža, ktorý má tetovanie po celom tele. Je to výborný chalan, kedysi som ho učila. Je muzikant a robí koncerty na podporu miestnej nemocnice. Už som ti raz, keď si hovoril o tetovaní mladého Gašpara, niečo radila. Teraz, keď si sa pýtal jeho otca, či on má vytetovaného svojho syna, ti opäť poradím. Popros obidvoch, aby ti ukázali holé zadky. Vieš, čo tam nájdeš? Poviem ti. Bozajte ma vriť!

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: Fico zas „prešťal“ opozíciu
Je to šikovný chlapík! Kam sa na neho hrabú opozičné sliepky s oranžovými pierkami pod krkom! Na Fica v slovenskej politike nikto nemá. A už vôbec nie tie nedovzdelané plačky z PS. Raz nevedia narátať do tridsať, inokedy nevedia, že ak chcú... Čítať ďalej
25 | 02 | 2024 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

ĎAKUJEME