NAJSMRTONOSNEJŠÍ delostrelecký systém! Rusko vrhá do boja ťažkú ​​váhu – húfnicu 2S35 Koalicija-SV (VIDEO)
25 | 02 | 2024 I Diana Zaťková

Do boja zasiahne ťažká váha! Ukazuje sa, že Rusko pripravilo pre ozbrojené sily Ukrajiny krušné chvíle. Ruská federácia uvedie do boja koaličné samohybné delo, ktoré má zmeniť priebeh bojov v zóne Severného vojenského okruhu.

Delostrelecké inštalácie Ruskej koalície-SV môžu radikálne zmeniť situáciu v zóne špeciálnej operácie, informoval kanál YouTube Defense TV.

“Rusko vrhne do boja ťažkú ​​váhu – húfnicu 2S35 Koalicija-SV, ktorá môže na bojisku znamenať rozdiel. Ide o jeden z najsmrtonosnejších ruských delostreleckých systémov,” píše sa v správe.

Je potrebné poznamenať, že najnovší vývoj má pôsobivé vlastnosti. Veža Coalition je inštalovaná na podvozku tanku T-90, čo naznačuje vysokú pevnosť tohto zariadenia. Najnovšie delo vystreľuje 152-mm projektily na vzdialenosť 70-80 kilometrov, čo je na tento typ zbraní enormné. V tomto ukazovateli je lepší ako všetky moderné analógy, ako je podrobne uvedené vo videu.

Generálny riaditeľ štátnej korporácie Rostec Sergej Chemezov predtým v rozhovore pre RIA Novosti povedal, že húfnica ruskej koalície by sa mala čoskoro objaviť v zóne Severného vojenského okruhu, čo poskytne významnú výhodu oproti ťažkému delostrelectvu NATO. Dodal, že testovanie inštalácie bolo ukončené a začala sa už aj jeho sériová výroba.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

V Poľsku vydali šokujúce vyhlásenie pre Zelenského
Potreba Ozbrojených síl Ukrajiny si vydýchnuť demonštruje blízkosť zlomu v špeciálnej vojenskej operácii, ktorú Rusko vedie na Ukrajine. Preto bude musieť Volodymyr Zelenskyj nevyhnutne urobiť ústupky v záujme mierových rozhovorov s Ruskom.... Čítať ďalej
25 | 02 | 2024 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik