Investigatívec Matovič opäť šťúra a Danko vysvetľuje (VIDEO)
24 | 02 | 2024 I Eka Balašková

Igor Matovič (bývalé OĽaNO) svoje pôsobenie v politike pre nasledujúce prezidentské voľby prirovnal k bobkovému listu. V rámci kampane sa zrejme rozhodol podať si všetkých kandidátov, nie len klásť otázky Ivanovi Korčokovi. Tentokrát sa pustil hneď do dvoch protikandidátov – Peter Pellegrini (Hlas-SD) vraj kryje podvod Andreja Danka (SNS). Danko si však jeho (miestami doslova) invektívy len tak nenechá a v reakcii na Matovičovo video vysvetľuje svoj pohľad na vec.

„Investigatívec“ Matovič vo videu tvrdí, že Danko v utorok letel so „slečnou čerešničkou“ do Abú Dabí, kde spolu v luxusnom hoteli trávili čas, kým Peter Pellegrini kryje jeho ospravedlnenie absencie na rokovaniach pracovnou cestou. Andrej Danko v reakcii upozornil, že do Dubaja šiel za svoje a na pracovnú cestu, ktorej cieľom bola výstava o cestovnom ruchu Expo. Matovičovým prívržencom pripomenul, že práve Matovič sa nemá čo posmievať, aj kvôli jeho vlastnému pôsobeniu na poste premiéra. 

Investigatíva po matovičovsky

Andrej Danko sa podľa Matoviča na pracovné povinnosti, ktorými ospravedlňuje svoju neprítomnosť na rokovaní NR SR len vyhovára. Predseda bývalého hnutia OĽaNO vysvetľuje, kde si aj bežný občan vie pozrieť „dochádzku“ poslancov. „Tak sa teda na tie iné pracovné povinnosti spojené s prácou poslanca pozrime,“hovorí Matovič sediac za počítačom. Na internete našiel fotku z utorka, ktorá mala vzniknúť na viedenskom letisku, kde mal Danko nastupovať na let do Abú Dabí aj so „slečnou čerešničkou“ (jeho spoločníčka sa na Instagrame prezentovala fotkami s obrázkom čerešní).

AKTUÁLNE FOTO VÝBUCH v BYTE na sídlisku! Na mieste zasahujú HASIČI
Hasiči dnes okolo poludnia boli vyslaní k požiaru v jednom z bytových domov v bratislavskej Petržalke. Plamene vyšľahli z balkóna jedného z bytov na prvom poschodí, informuje portál regiony.zoznam.sk. Podľa miestnych bolo počuť výbuch, následne sa... Čítať ďalej
24 | 02 | 2024 | Ivan Mihale

Ako malý chlapec

„Zrejme šiel v šľapajach Šimkovičovej, takisto z SNS, ktorú sme nachytali minulý týždeň, ako si plnila pracovné povinnosti – za štátne si užívala luxus,“pripomína trápny výstup svojho poslanca Matovič a so sebevlastnou škodoradosťou sa vytešuje nad preklepom dámy, ktorá zverejnila foto s Dankom na svojom instagrame. Tú vo svojej zlomyseľnosti upozorňuje, aby svoj mobil nedávala do rúk „kapitánovi semaforovi“, lebo to môže aj takto dopadnúť.

Požaduje odpovede

Matovič ďalej lokalizuje, kde sa zrejme Andrej Danko nachádzal, koľko stála výstavba hotela a ceny v jedálničku... skrátka investigatívec Matovič konštatuje, že Danko určite netrocháril v najlacnejšej izbe.

„Andrej Danko by nám mal dať odpovede, ako je možné, že on na hulváta napíše oficiálnu ospravedlnenku, že si plní iné pracovné povinnosti a v skutočnosti je na mimoriadne luxusnej dovolenke s nejakou slečnou,“žiada Matovič. Ide však ešte ďalej a pýta sa, ako je možné, že papierový šéf Andreja Danka, Peter Pellegrini tento podvod zakryl.

Piatok s Pellem: Strach, ktorý sa šíri kvôli Trestnému zákonu nie je opodstatnený (VIDEO)
Predseda parlamentu a prezidentský kandidát Peter Pellegrini (Hlas-SD) v Piatku s Pellem hovorí, že vládna koalícia sa venuje aj iným témam, ako je Trestný zákon a jeho novelizácia. Má to len jeden háčik – mediálnu ignoráciu. Aj televízne debaty sú... Čítať ďalej
24 | 02 | 2024 | Eka Balašková

Inteligencia sa nezaprie

„Nepýtam sa Fica. To je hajzel, ktorý sám sebe zvýšil plat o päťtisíc eur mesačne. Ten morálku nemá žiadnu. Ale Pellegrini sa tu tvári, ako svätý za dedinou, ale kryje podvod par excellence. Ste nám dlžný odpovede,“ uzatvára Matovič.

Pije len za svoje

Andrej Danko vo video reakcii na Igora Matoviča upozorňuje, že do Dubaja šiel na výstavu Expo o cestovnom ruchu. Za svoje. A za svoje môže aj „vypiť bar“.

„Keby si si aspoň niečo naštudoval... ale takto si oklamal ľudí,“ hovorí Danko s tým, že s Matovičom sa poznajú dlhé roky. Nemieni riešiť jeho Pavlínku. Tým, ktorí Matovičovi ešte veria, pripomína jeho „van-tajm-next-tajm“, ako zadĺžil Slovensko, dnes opäť mudruje.

„A áno. Považujem to za zlyhanie našej vlády, že ľudia, ako ty, si ešte môžu otvárať „zobák“,“ nešetrí Matoviča Danko s tým, že aj napriek tomu ho pozdravuje.

„Ale keď som tu, tak za svoje. Na rozdiel od Kollára a Sulíka, ktorí tu chlastali do rána za štátne, chodili sem štátnymi lietadlami. To si mal riešiť, ty nešťastník,“uzatvára Danko.

TRAGÉDIA Mladý športovec SKOČIL pod kamión! O chvíľu tam auto zrazilo aj mladú ŽENU
Život 24-ročného Ondreja z Giraltoviec na východe Slovenska vyhasol pod kolesami kamióna. Svedkovia naznačujú, že nešlo o nešťastnú nehodu, ale zúfalý čin mladého boxera. Tragédia otriasla obcou v okrese Svidník vo štvrtok (22.2) popoludní. Ako... Čítať ďalej
24 | 02 | 2024 | Ivan Mihale

Gulfood Dubaj, alebo kde to ten Danko vlastne bol

V dňoch 19 -23. februára 2024 sa konal Gulfood 2024 - jeden z najvýznamnejších veľtrhov v odvetví chutí, techník a udržateľnosti potravín, ktorý pritiahol viac ako 5 000 vystavujúcich značiek a viac ako 100 000 odborných návštevníkov. Gulfood 2024 ponúkol účastníkom nespočetné množstvo príležitostí. Tento medzinárodný veľtrh pomôže rozvoju trhu prostredníctvom širokej škály prezentácií najnovších inovácií, workshopov a panelových diskusií.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik