Hlas ľudu: Do Šimečkovej SIENE TRUBIROHOV pribudol Truban
19 | 02 | 2024 I Mária Škultétyová

Tak sa nám rozrastá Sieň slávnych trubirohov PS! Najnovšie sa do nej zaradil aj slovutný pán poslanec Michal Truban.

To je bývalý, myslím že v poradí tretí predseda tohto  zoskupenia odborníkov, čo sa pri sviečke hľadali. Súčasný podpredseda politickej strany, ktorá zhromaždila tie najzaujímavejšie komixové ksichty. Stačí sa kuknúť na Šimečku a hádate, na koho, na čo sa vám podobá. A keď pozriete na Trubana, tak to isté. Zle sa na to kuká, ale zato radosť počúvať. Teda, radosť ako radosť, skôr by som povedala že  sranda.

Nemusíme chodiť ďaleko, stačí si spomenúť na poslednú reláciu O 5 minút 12. Keď ministrovi Tomášovi povedal, že za 13. dôchodok zahlasoval omylom, bolo jasné, že PS má ďalšieho ukážkového trubiroha. A aby toho nebolo málo, pridal ešte skutočnú perlu. V priamom prenose vypotil, že mladý Kaliňák naháňal starého Leška, novinára a že to je šikana a zastrašovanie.  Že to sa nesmie. Že Kaliňák prinajmenšom spáchal trestný čin, lebo novinár, a teda aj Leško je chránený ako medveď.

A tak k Tamare Stohlovej, ktorá nepozná históriu svojej krajiny, a k trom dámam, čo nevedia narátať do tridsať, pribudol ďalší odborník. Ten pre istotu nevie, ako stláčať  gombíky. A to som ešte nepovedala, akí múdri sú všetci. To, že išli odvolávať ministra, ktorý ešte nebol ministrom, len tak ľahko nezabudneme. No hotový výkvet národa! Poviem vám, keby sprostosť kvitla,  PS by bola kvetinová záhrada. Lenže sprostosť nekvitne, preto je pohľad na progresívcov taký škaredý.

Hlas ľudu: Lucia, za tento list ministerke Šimkovičovej ti Slováci napľujú do ksichtu
Nicholsonová píše ministerke Šimkovičovej už tretí list. Niežeby do nej bola zaľúbená a ospevovala ju. To nie. Na to má Lucia prezidentku, krásu ktorej nám závidí celá Únia. A hoci Zuzanka na začiatku svojej kariéry anglicky ani ceknúť nevedela,... Čítať ďalej
19 | 02 | 2024 | Mária Škultétyová

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;
2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

ĎAKUJEME