Hlas ľudu: Sa počúvaš, Nicholsonová? Šije ti? Toto už je na žalobu!!!
17 | 02 | 2024 I Mária Škultétyová

Tá nechutná Nicholsonová nemá v sebe štipku chochmesu. Neviem, kde baba vyrastala, ale musela rásť bez výchovy, keď sa nevie správať. Nielen Šimkovičová, Danko a všelijakí huliakovia, ale aj štvornásobný slovenský premiér sú pre ňu politický odpad. Len ona a najkrajšia prezidentka je čačaná.

Som zvedavá, aké ponosy pôjdu na Fica teraz, keď svätú Zuzanu nazval opozičnou atrapou a hračkou. Aj keď  premiér má pravdu, mal  by si dávať pozor na jazyk. Opoziční špehovia striehnu na každé jeho slovo. Zas budú bliakať ako pri aktivistovi s pupákmi na nose.  No keď nemôže byť agentka, tak nech je hoci aj atrapa. Viem, že to  mohol povedať aj ináč, ale atrapa ide do ucha lepšie ako imitácia či napodobenina.

Dobre teda, keď ty ostro, aj my ostro

Sa počúvaš, Ďuriš Nicholsonová? Štvornásobný premiér je podľa teba politický odpad?  A ty? Čo si ty? Si jedna nedoštudovaná egocentrická hnusná baba. Sa kukni na seba. Chodíš dogabaná ako Anča Icíková. Čo si ty dokázala ako poslankyňa v Bruseli? Akurát škodiť Slovensku. Podpísať sa pod protivládny pamflet. Si spokojná?  Ako sa ti páčia tvoje pindy, že sme len sprostý, neokrôchaný národ nevzdelancov , ktorí aj slovo p**a napíšu s ypsilonom?

A sa pozri, dobre sa pozri, aké chyby robí tvoja bohyňa ZKH. To je tá, čo zo sójového papierika rozpútala na Slovensku vojnu. Vesmírny škandál! Ona si hovorí že novinárka! Veď ona  ani pravopis nevie. A ešte aj klame do novín. Ja nevzdelaná a hlúpa, čo som Fica volila, musím upozorňovať na chyby „elitnú“ Kovačič Hanzelovú?! Vieš ty,  že namiesto y napísala i? A nebolo to v slove p**a, predstav si, že to bolo v slove,  ktoré aj priemerný žiak ZŠ napíše správne. Veru tak,  moja krásna! Hanzelová Fica nevolila, no zrejme chýbala v škole, keď sa učili zámená oni, ony. Vieš, moja?

KAUZA "Papierik od Sójových rezov v NR SR" pokračuje! Blaha tvrdí, že PANI ZUZANA "SÓJOVÝ REZ" HANZELOVÁ SA MUSELA REÁLNE ZBLÁZNIŤ!
Podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha (SMER - SSD) reagoval na úplnú kravinu redaktorky Zuzany Kovačič Hanzelovej, ktorá ale neostala ticho a pokračovala v kauze "Papierik od sójových rezov v NR SR". Blaha si myslí, že Kovačič Hanzelová sa musela... Čítať ďalej
13 | 02 | 2024 | Gabriela Fedičová

Do voličov Róberta Fica sa ty nenavážaj

Ty vo svojich statusoch iné nevieš, len urážať všetkých, čo ti ležia v žalúdku. Tu máš, na! Vyžer si, čo si národ myslí o tebe! Takí hlupáci ako ty sa nikdy nezmieria s tým, že Fico je štátnik a politik číslo jedna. Hovoríš, že nikdy nikde nepracoval a  bol platený zo štátnych peňazí?  Že urobil zle, keď vláde zvýšil platy, hoci máme rozvrátené verejné financie? Že Fico nie je ani sociálny, ani demokrat?  Že  je extrémista a odpad širokej politickej až celosvetovej scény?

A čo si ty? Kukni sa do zrkadla

Šije ti? Z duba si spadla?  Koľko zarábaš ty? Koľko ti platíme za tvoje výlety do exotiky? Koľko ti platíme za to, že si v Bruseli váľaš svoju lenivú riť a hlasuješ proti Slovensku? Koľko ti platíme zato, že špiníš na Ficovu vládu a na Slovensko? Van tajm, nex tajm ti bol dobrý? Prečo si pri ňom držala hubu? Sa počúvaj, čo dristáš. Aj z Kuciakovej smrti ste Fica vinili. Aj šibenice ste mu stavali. Kto sa mu ospravedlnil za krivé obvinenie? Ozaj, a nevieš, čo je s Nicholsonom?  Nevráti sa? Blíži sa výročie.

A vieš čo, moja pekná?!

Ja sa nikoho nemusím pýtať, prečo volil Fica. A nikto z jeho voličov si nemusí spytovať svedomie.  Nie, my si ho spytovať nemusíme. Ak ho náhodou máš, spytuj si ho sama. A opýtaj sa, či je demokratické to, čo nám Ficovým voličom radíš. Či je demokratické, že máme vrátiť voličský preukaz. Neboj sa, nie si jediná postihnutá, čo prišla na takúto skvelú myšlienku. Aj tetka Kolíková chce zobrať hlasovacie právo Tiborovi Gašparovi. Najlepšie bude, ak ho zoberiete všetkým, čo nevolili vás  a vašich. Ja som vždy  volila Fica. Je to najlepší politik, akého na Slovensku máme.

Tých svojich dúhových si môžeš strčiť, vieš kam. Za širák s poriadne veľkou strechou, čo ti celú tvár zakryje. Lebo keď sa vrátiš na Slovensko a ľudia ťa uvidia, napľujú ti do ksichtu.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Premiér nazval prezidentku atrapou a hračkou
Premiér Fico reaguje na dnešné vyhlásenie prezidentky Čaputovej. Vo videu, ktoré zverejnil na sociálnej sieti, ju nazval atrapou a hračkou. Tak, ako chce prezidentka SR Zuzana Čaputová urobiť všetko pre to, aby novela Trestného zákona nenadobudla... Čítať ďalej
16 | 02 | 2024 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik