Na Filipa Sulíka podali trestné oznámenie
15 | 02 | 2024 I Dušan Janek

Jeden z profesionálnych synov slovenskej smotánky sa zasa blysol. Vyšiel s nahou pravdou von. Nemusel. Teraz bude pykať. Imrich „Baron“ Štefánik na neho podal trestné oznámenie. Filip Sulík totiž uverejnil fotky Imricha tak, ako ho Pán Boh stvoril. Ako bonus pridal súkromné konverzácie so ženami, od ktorých si telesnú priazeň snažil vydolovať peniazmi.

Štefánika zrejme urazilo uverejnenie skutočnosti, že si musel „lásku“ nežného pohlavia kupovať, tak podal na Filipa Sulíka trestné oznámenie. Hviezda reality show podradnej formy Farmár si nepadol s podareným synáčikom Richarda Sulíka do oka a začali sa množiť konflikty vo forme verbálnych bitiek, tak ako sa to dnes sluší a patrí, uviedla Barbora Bahníková na portáli Antiyoutuber.cz.

Imrich „Baron“ Štefánik počas jedného zo svojich virálnych vystúpení nedržal jazyk za zubami a vyjadril sa, že má Sulíkove fotky. Sulík anticipoval a vyjadril sa rovnako o Imrichovi. Lenže to urobil radikálne a veľmi neobozretne. Vytiahol fotky nahého Barona na sociálnej sieti Telegram. Zverejnil i súkromné konverzácie Štefánika, ktorý sa snažil zaobstarať si telesnú priazeň žien prostredníctvom peňazí. A udialo sa tak práve v čase, keď bola jeho žena „samodruhá“. Nemorálne, citlivé, popudzujúce. Štefánikove slová „Čakám ťa u mňa, koľko chceš peňazí,“ zarezonovali na internete tak nahlas, že podal na Sulíka trestné oznámenie.

Imrich Baron Štefánik udal Filipa Sulíka na polícii ihneď po tom, ako ten zverejnil Štefánikove kroky vedľa

Ten netvrdí, že nahrávky a fotky sú falzifikátom, ale obhajuje sa tým, že nie sú najnovšieho dáta. „Trestné oznámenie je podané na celú „organizovanú skupinu“ – na Lenku, na Sulíka,“ vyjadril sa na Instagrame Imrich Štefánik.

Lenka, táto súčasť „organizovanej skupiny,“ Sulíkovej súkromnej mafie je Lenkou Tejbusovou, s ktorou bol Sulík v kontakte už v minulosti. Ich obľúbenou činnosťou je brúsenie po sociálnych sieťach, vyvolávanie konfliktov s osobami ako Ráchel Karnížová a v princípe proti každému, s ktorého názormi a životnými postojmi nesúhlasia. Jednou z mála skutočne produktívnych záležitostí, ktoré touto svojou aktivitou dosiahli bolo odhalenie Roberta Zelnera, ktorý robil pasáka vlastnej partnerke.

Záležitosť ohľadne nahých fotiek Štefánika a nahrávok už riešia právnici

„Divím sa, že ti ešte nikto nenaložil. Ale už nie sú deväťdesiatky, tak to poďme riešiť cez policajtov a právnikov,“ vyjadril sa „Baron“ a dodal, že jemu a jeho žene nikto ubližovať nebude... Aký kontroverzný a morálny postoj od exibicionistu a fanúšika ľahkých žien. „Musí mu dôjsť, že ja som verejne známa osoba a mám kontakty,“ uistil „Baron“ verejnosť, pre ktorú veľa táto pseudocelebrita znamená.

Sulík si z tohto trestného oznámenia veľa nerobí. Štefánik prevádzkuje na Slovensku barbershop a tak Sulík a Lenka Tejbusová na sieti Telegram zdieľali, že by sa mali u Štefánika objednať. Inkognito. Chcú svojim konaním od Štefánika odradiť klientov. Preto sa budú snažiť pokračovať vo svojej bohumilej činnosti a zhadzovať ho na sociálnej sieti, čo im budú len sily stačiť.

ODPADNETE čím sa chváli SYN RICHARDA SULÍKA! Nezaprel oteckove maniere (FOTO)
Nechceli by ste byť synom toho správneho otecka? Syn Richarda Sulíka, na Slovensku presláveného bonvivána a hedonistu sa môže „buchnúť po vrecku.“ Či rozhadzuje zo svojho, pretože má Filipa nielen v mene, nevieme, ale je tu istá pravdepodobnosť, že... Čítať ďalej
28 | 12 | 2023 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik