Podpredseda parlamentu reaguje na odchod členov Matovičovho hnutia! DOBRE TI TAK, MATOVIČ
13 | 02 | 2024 I Gabriela Fedičová

Podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha (SMER - SSD) reaguje na odchod členov Matovičovho hnutia, ktorý ako dôvod uviedli chýbajúci kritický prístup a ochotu férovo diskutovať aj o nepríjemných témach. Chalan, ako nazýva Matoviča v príspevku na sociálnej sieti Telegram si môže podľa Blahu podať ruku s Remišovou, ktorá nakoniec ostala bez ľudí a odkazuje mu: "...celý život si bol podliak, Matovič a podliakmi si sa aj obklopoval. Tak si ich teraz uži, panáčik".

"Za posledný rok sa  do politiky bývalého OĽANO dostalo stále viac populizmu, konfliktnosti a politického obchodovania," uviedli odídenci z Matovičovho hnutia s tým, že vedenie hnutia nie je otvorené diskusii a kritické pripomienky ignoruje alebo bagatelizuje. V hnutí podľa nich prevládajú individuálne záujmy a o všetkom rozhoduje "pár spriaznených ľudí". Za poslednú kvapku označili odchádzajúci členovia kandidatúru predsedu hnutia v prezidentských voľbách. "Pre nás ľudia s iným názorom nie sú nepriateľmi, spoluprácu a slušnú diskusiu považujeme za veľmi dôležitú," dodali.

K situácii sa vyjadril aj Ľuboš Blaha, ktorého reakciu preberáme v plnom znení.

Matoviča opúšťajú vlastní členovia. Chalan si môže podať ruku s Remišovou. Aj tá začínala ako šéfka Za ľudí a skončila nakoniec úplne že - bez ľudí.

Matovič sa hrá na šéfa Slovenska a z celého Slovenska pri ňom ostala už len hŕstka posledných primitívov. Skončil ako kôl v plote. Presnejšie - ako strašiak na poli.

Opustili ho všetci okrem profesora Pročka a docenta Galka. Intelektuálny Crème de la Crème. Gratulujem. Môžu začať natáčať Scary Movie.

Ešte aj jeho bývalá hviezda Šofranko, Marosz, Kremský a ďalší jeho bývalí poslanci odrazu potvrdzujú, že Matovič je šialenec a nemá nič spoločné s demokraciou.

A áno, už aj oni si všimli, že Matovič je izolovaný. S ním sa nieže nedá spolupracovať - to je ako kamarátiť sa s Hannibalom Lecterom.

S ním sa, preboha, nedá ani rozprávať. A teraz nehovorím o koalícii, ten chlap je pre nás nedotknuteľný. V Indii tomu hovoria - dalita. Nechytať, nepozerať sa na to, nedýchať pri tom.

Ale s ním sa nedokážu rozprávať ani jeho vlastní opoziční kolegovia. Dobre vedia, že všetko si nahráva. Ako kedysi Procházku. Podliak.

Jediné, čo vie, je vrieskať vulgarizmy. Tri mesiace tu kričal, aké zlé sú premlčacie lehoty, pritom len vďaka nim sám Matovič nešiel do basy za svoje daňové podvody.

A to na svoje zlodejiny ešte aj zneužíval matku a manželku. Hotový unikát. Napakoval si vačky a potom ako šialený milionár cvičil s celým národom.

Je zodpovedný za 20 tisíc mŕtvych. Lebo chaloš až tak sršal komplexami, že tu organizoval experimenty na ľuďoch a nahnal celý národ na celoplošné testovanie.

V slovenčine sa tomu hovorí - masový vrah. Ale v médiách tomu hovoria "predseda Slovenska". To nevymyslíš.

JÁN MIKAS SKONČÍ VO FUNKCII!
Hlavný hygienik Ján Mikas skončí vo funkcii. Avizoval to predseda parlamentu a líder Hlasu-SD Peter Pellegrini v relácii portálu Pluska Karty na stôl s Norom Dolinským. Na poste by ho mala podľa Pellegriniho nahradiť dlhoročná pracovníčka v... Čítať ďalej
13 | 02 | 2024 | Gabriela Fedičová/TASR

Ja sa len tak pýtam, kde boli všetci tí Maroszovia a Šofrankové, keď tu Matovič likvidoval národ.

Rodinkár Marosz na čele pozemkového fondu poslušne garážoval podržtašky z OĽaNO. A teraz sa mu neušlo miesto v parlamente, tak už mu odrazu Matovič nie je dobrý.

A ako reaguje Matovič na odchod prominentných členov svojho hnutia? Citujem: "Protikorupčné pravidlá hnutia Slovensko neumožnili vyjsť v ústrety požiadavkám našich bývalých kolegov."

Čiže on z nich ešte robí aj korupčníkov. Zlodejov. Gaunerov. Nádhera. Dozvedáme sa, že OĽaNO, ktoré tu roky vládlo, je vlastne korupčné hnutie. Konečne to sami priznali, blahoželáme.

To, že OĽaNO sa rozpadá ako domček z karát, je dobrou správou pre Slovensko. Ešte lepšou správou bude, keď si Matoviča konečne doženie spravodlivosť.

"Celý život si bol podliak, Matovič a podliakmi si sa aj obklopoval. Tak si ich teraz uži, panáčik," ukončil svoj príspevok Ľuboš Blaha.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

GP SR Maroš Žilinka vytočený do biela! Odkazuje Kolíkovej!
Generálny prokurátor SR sa na sociálnej sieti ohradil voči útokom poslankyne NR SR Márie Kolíkovej (SaS). Mária Kolíková sa okrem Maroša Žilinku vyjadrila aj k Robertovi Ficovi. "K dnešnému slovnému útoku poslankyne Národnej rady SR Márie... Čítať ďalej
13 | 02 | 2024 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik