Podľa Elona Muska je nemožné, aby Putin prehral a vysvetlil aj prečo
13 | 02 | 2024 I Gabriela Fedičová

Miliardár a podnikateľ vyzval Bidenovcov, aby zastavili dodávky zbraní na Ukrajinu.

Podľa Elona Muska už Spojené štáty nemôžu podporovať Ukrajinu, preto vyzval vládu, aby zastavila dodávky zbraní. Musk to vidí takto: je nemožné , aby Vladimir Putin prehral vojnu. 

Podľa článku Independent sa vyšetrovanie americkej pomoci Ukrajine uskutočnilo preto, lebo Senát pod vedením demokratov v pondelok pripravil pôdu pre konečné schválenie balíka pomoci vo výške 95,34 miliardy dolárov určeného pre Ukrajinu, Izrael a Taiwan. Medzitým v Snemovni reprezentantov kontrolovanej republikánmi narastajú pochybnosti o osude legislatívy. Podľa Muska, ako sa vojna vlečie, každý deň zomierajú desiatky Ukrajincov.

Podporiť krajinu väčším množstvom munície a zbraní by malo zmysel len vtedy, ak sa im podarí znovu dobyť nové územia. 

„Ak už majú ľudia umierať, malo by to slúžiť účelu, nie len kilometer sem, kilometer tam. Je nemožné, aby Putin prehral vojnu, ak by ruský prezident ustúpil, bol by zavraždený a jeho nástupca by bol ešte tvrdší ako on,“ povedal miliardársky podnikateľ.

GP SR Maroš Žilinka vytočený do biela! Odkazuje Kolíkovej!
Generálny prokurátor SR sa na sociálnej sieti ohradil voči útokom poslankyne NR SR Márie Kolíkovej (SaS). Mária Kolíková sa okrem Maroša Žilinku vyjadrila aj k Robertovi Ficovi. "K dnešnému slovnému útoku poslankyne Národnej rady SR Márie... Čítať ďalej
13 | 02 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik