Riško Dírer sa vo svojom úvodníku opäť rozkošne vyzvŕtal a pourážal Slovákov
11 | 02 | 2024 I Dušan Janek

Riško Dírer, pravý to Slováčisko ako buk, sa snažil vo svojom vždy objektívnom úvodníku poprieť mýtus o slovenskej pohostinnej, príjemnej a holubičej (rozumej Šimečkovsky zbabelej) povahe. Počas svojho ugebreného prejavu definoval Slovač ako závistlivých a nežičlivých úbožiakov. Vzhľadom na to, že ho kryje bratislavská kaviareň, môže si takéto výlevy stále dovoliť.

„Dobre nás to v tom socializme naučili, že každý musí mať narovnako, hoci ani to nemusí byť pravda,“ prská holohlavý Dírer z TA3, ktorý si zo socializmu môže pamätať akurát obdobie, keď ešte varil svojim bábikám čajíčky a prezliekal ich do ružových šatičiek.

Vraj sa netreba čudovať, že vzhľadom na dnešnú situáciu, i keď už žijeme v dobe vykúpenia z červenej brutality, naša intelektuálna elita uteká do zahraničia, pretože ich nebudeme mať čím zaplatiť. 

Dírer vypasený do prasknutia, až tak, že si ledva zapne sačko, útočí na politikov a ich upravenie mzdy, opomínajúc jeho dúhových favoritov, ktorí dostávajú takmer rovnaké peniaze za to, že nevedia napočítať do tridsať. Prečo by neprešiel do urazenej otiofenzívy, keď nemá žiadne iné, ako triviálne a klišéovité argumenty. Prvoplánovo sa oprel aj o úpravu trestného zákona súvisiaceho so znásilnením, tak ako to urobili jeho kamošky z opozície.

Dírer tiež apeloval na ľahostajnosť opozície, ktorá podľa neho nechce prevziať zodpovednosť za svoje pochybenia ako je nešírenie Hepatitídy typu C, nepoužívanie umelej inteligencie, nevyzúvanie si lodičiek.

Darmo sa vykrúca pred kamerami spravodajskej televízie, i osadenstvu štúdia musí svojimi výstupmi skôr prísť na smiech ako pôsobiť presvedčivo. Hlavne pri priamej verbálnej konfrontácii práve s koaličnými politikmi, kde zvykne skôr hapkať a upotene sa zajakávať. V sólo úvodníkoch je však, ako vždy, frajer. Alebo frajerka.

OSPRAVEDLŇTE SA, PÁN DÍRER!
Richard Dírer zneužíva TA3 na to, aby si riešil svoje vlastné komplexy a šíril svoju progresivistickú ideológiu. Tentokrát však narazil a podpredseda parlamentu ho vyzýva aby sa ospravedlnil. Podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha (Smer-SSD) ho opäť... Čítať ďalej
04 | 12 | 2023 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik