Progresívni bludári majú stále veľa fanúšikov hrdých na svoje klapky na očiach! Z Hellebrandta sa stal martýr
11 | 02 | 2024 I Dušan Janek

Pred pár dňami parlamentom zarezonovala kauza Tomáš Hellebrandt – úprk z parlamentu. Tento podivín spoliehajúci sa skôr na umelú inteligenciu než na svoju vlastnú totiž zdúchol z priestorov Národnej rady Slovenskej republiky. Odôvodnil to tým, že „nechcel“ šíriť v pléne vysoko nákazlivú chorobu. Okrem hlúposti totiž disponovali jeho útroby aj hepatitídou typu C. A tá nie je taká vtipná, ako jeho intelektuálna neschopnosť.

„Predstavte si, že by konzervatívny politik spravil to, čo sa podarilo poslancovi za Progresívne Slovensko Tomášovi Hellebrandtovi,“ teoretizuje György Gyimesi. „Progresívne médiá by ho zodrali z kože. Hovorili a písali by o nezodpovednosti, neslušnosti, publikovali by jeden rozhovor s „odborníkmi“ na šírenie nebezpečných nákazlivých ľudských chorôb za druhým, týždne by dotyčného konfrontovali s jeho diagnózou, až by ho napokon verejne mediálne popravili. A s ním celý konzervatívny tábor.

György Gyimesi si však nemohol nevšimnúť, že opozícia urobila z Hellebrandta doslova martýra. Je jedno, že svojou starou dobrou žltačkou ohrozoval personál v Žilinskej nemocnice. Jeho trápne výhovorky, rovnako ako tvorba jeho faktických poznámok bola rýchlo ospravedlnená opozíciou a vinu hodili už tradične na premiéra Fica. Tak ako na zlé počasie, prievan, horúčavy, slabý internetový signál v parlamente a ktovie, čo ešte.

„Na vine je jednoducho Žilinská nemocnica a samotný Robert Fico. Čítate správne! Preto, že nezodpovedný exposlanec ohrozoval iných svojou nebezpečnou chorobou čelí trestnému oznámeniu Žilinská nemocnica a progresívne médiá, napriek galaktickej hanbe svojho miláčika útočia na Fica, odkiaľ mal informácie o jeho zdravotnom stave,“ ohradil sa voči takémuto poburujúcemu správaniu 

Smeč zo strany aritmeticky negramotných progresívcov je ďalšou zbraňou, ktorou sa snažia zachrániť svoje už beztak pošramotené renomé, v čom im pomáhajú aj „objektívne“ médiá. Pretože, ak sa niečo takéto týka ich samotných, snažia sa túto situáciu ututlať bleskurýchle a neohrabane. Alebo priamo jedovato útočia. Neoliberálne a všeobecne liberálne strany sú totiž podľa nich elementy, netrpiace chybami.

Kde sa nechali inšpirovať? No predsa za veľkou mlákou

„Veľký vzor majú v Spojených štátoch,“ konkretizuje György Gyimesi modly korporátnych médií. „Nikde na svete by totiž nemohol pôsobiť prezident ako Joe Biden. Senilný pán s prstom na červenom gombíku v jadrovom kufríku, ktorý si mýli dvadsať rokov mŕtvych politikov s tými súčasnými, pletie si ich pohlavia, nespoznáva vlastných rodinných príslušníkov, či si podáva ruku s duchmi. A teraz si predstavte, že by toto urobil Donald Trump,“ vyjadril sa, našťastie, iba hypoteticky.

V prípade progresívca Hellebrandta nastal NEČAKANÝ ZVRAT!
V stredu, 7. februára predpoludním Tomáš Hellebrandt (PS) odstúpil z pozície poslanca Národnej rady SR. Šéfka komunikačného oddelenia progresívcov zatajila veľmi vážny dôvod jeho odstúpenia – Hellebrandt sa 15 rokov lieči na vážne infekčné... Čítať ďalej
09 | 02 | 2024 | Eka Balaskova

Bohužiaľ, progresívni bludári majú stále veľa fanúšikov hrdých na svoje klapky na očiach, podobajúcich sa na trojicu opičiek držiacich si oči, uši a ústa, aby nevideli, nepočuli a nehovorili keď je na to najvhodnejší čas. György Gyimesi sa však o týchto nonsensoch hovoriť nebojí. Vidí, počuje a nemlčí. Pretože vie, že je to jeho morálna povinnosť.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik