Viktorín odkázal Naďovi: Po vašej tlupe tu zostal jeden veľký bordel
11 | 02 | 2024 I Eka Balaskova

Exminister obrany a predseda mimoparlamentnej strany Demokrati Jaroslav Naď, ktorý Slovensko doslova odzbrojil, sa stále správa, ako keby práve on bol tým, kto si môže diktovať požiadavky. Tú o generálnom štrajku vyslovil niekoľkokrát. Naďove výkriky zaregistroval aj armádny generál vo výslužbe Jozef Viktorín (Republika). Ten na Facebooku konštatuje – nevedel som, či sa mám smiať, či plakať.

Jaroslav Naď tvrdí, že opozícia musí žiadať viac, nie len zachovanie ÚŠP. Naďove predstavy o vlastenectve pobavili Jozefa Viktorína, ktorý na Facebooku pripomenul, že práve ten Naď, ktorý dnes burcuje na protestoch, označoval protestujúcich za dezolátov. Lenže takto sa podľa Viktorína vlastenectvo neprejavuje. Viktorín tiež vyjadril svoju nie príliš vysokú mienku o vláde, v ktorej pôsobil aj Naď s tým, že ľudia si ju budú ešte dlho pamätať.

Toto je vlastenectvo!

„Musíme však žiadať viac. Potrebujeme ešte viac zatlačiť darebákov z vlády do kúta, aby vedeli, že nemôžu všetko. Chceme generálny štrajk,“vyjadril sa po stredajšom (7. februára) proteste pred NR SR predseda Demokratov Jaroslav Naď aj na Facebooku. Požiadavku generálneho štrajku nevykríkol po prvýkrát. Zaujímavé sú aj jeho predstavy o vlastenectve. Podľa neho tým, že priaznivci vyšli do ulíc, urobili pre Slovensko viac, ako všetky Ficove vlády dokopy.

Naďa a činy jeho organizovanej skupiny treba vyšetriť
Generál Jozef Viktorín (Republika) verí, že svitá na lepšie časy. Súdi tak podľa postupu nástupcu Jaroslava Naďa, Roberta Kaliňáka (Smer-SSD). Ten menej hovorí a viac koná, čo Viktorín oceňuje. „To som vždy považoval a stále považujem za najlepšiu... Čítať ďalej
08 | 02 | 2024 | Eka Balaskova

Toto je vlastenectvo?

„Predstavte si, že ten istý Naď, ktorý drzo označoval ľudí za opice a dezolátov sa bohorovne vyjadrí, že protesty sú prejavom pravého vlastenectva. Nevedel som či sa mám smiať alebo plakať. Tento človek, ktorý chodil na letné zrazy do USA na školenia a ešte chcel, aby mu to preplácal štát hovorí o “pravom“ vlastenectve. A aby toho nebolo málo, tak ešte aj vyzýva ľudí na generálny štrajk,“ píše Jozef Viktorín, podľa ktorého je nutné veci pomenovávať jasne a preto cituje Pročkove slová, že na každú sviňu sa voda varí.

Aj toto bolo vlastenectvo?

Viktorín Naďovi vyčíta, že OĽaNO a vláda, v ktorej pôsobil aj on, mali možnosť ukázať, čo vedia.

„Všetci videli, že na to nemáte, že vy môžete riadiť maximálne motorové vozidlo. Aj to po dôkladnom preverení zdravotného stavu. Zostal po vás doslova bordel. A nie len po Vás, ale celej Vašej tlupe. To vtedy bolo tiež vlastenectvo?,“pýta sa Viktorín a vzápätí konštatuje, že on hovorí jasné „nie“.

PRIESKUM! PROTESTY NEZABERAJÚ! VÍŤAZI SÚ JASNÍ
Voľby do Národnej rady (NR) SR by v januári vyhrala strana Smer-SD so ziskom 21,6 percenta hlasov. Nasledovali by Progresívne Slovensko (PS) s 19,4 percenta a Hlas-SD so 17,9 percenta. Vyplýva to z prieskumu agentúry Focus pre reláciu Na telo... Čítať ďalej
04 | 02 | 2024 | Gabriela Fedičová

Máme dobrú pamäť

„Sklamali ste na celej čiare. Nehrajte sa na revolucionára, Vy osobne ním nikdy nebudete. Ste a zostanete len falošný hráč, ktorý stojí v ofsajde a ani o tom nevie. Ľudí už neoklamete. A hlavne si nemyslite, že by im to vaše prvé klamstvo vyšumelo z hláv. Všetci, vrátane mňa si pamätáme a budeme pamätať,“ uzatvára tvrdo Viktorín.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik