Trio zo Smeru o útokoch Šimečkových médií: NIEČO ASI ROBÍME DOBRE! (VIDEO)
12 | 02 | 2024 I Eka Balaskova

Takéto promo články v nepriateľských médiách nás len utvrdzujú, že sme na dobrej ceste vytrhnúť štát z rúk lobistických mimovládok! Skonštatovala to trojica Juraj Gedra, Richard Glück a Erik Kaliňák (Smer-SSD) v reakcii na útoky Šimečkových plátkov. O tom, že si zvolili správnu cestu svedčí fakt, že propagandistické denníky bývalého mainstreamu pre nich nemajú pekného slova.

Trio smerákov hovorí, že akonáhle sa v štátnej správe zbavia nejakej mimovládky, či jej nominanta, objavia sa otázky od vybraných, tzv. nepriateľských médií. „S absolútnou informovanosťou, čo sa stalo a otázkou, ako sme si to mohli dovoliť. Ich prepojenosť je jasná a hlavne dokázateľná,“hovorí Juraj Gedra. Uvažuje, že asi robia niečo dobre – veď práve tie médiá o nich hovoria, ako o nepodstatných politikoch Smeru, no venovali im celostranové články o tom, ako znefunkčnili štátnu správu ukončením spolupráce s tzv. apolitickými expertami.

Šimečkove médiá merajú účasť na protestoch podľa BULHARSKEJ KONŠTANTY! (VIDEO)
Predseda Výboru NR SR pre kultúru a médiá Roman Michelko (SNS) tvrdí, že hoci opozícia má právo na protesty, doteraz ešte nikdy ich nerobili takou primitívnou, až smiešnou formou. Vo videu tiež vysvetlil, ako vyzerá bulharská konštanta na spôsob... Čítať ďalej
10 | 02 | 2024 | Eka Balašková

Kto to sú? Erik Kaliňák prezentuje len niekoľko mien a to, v akých organizáciách majú pôvod.

Reprofoto z videa / Facebook
Reprofoto z videa / Facebook
Reprofoto z videa / Facebook
Reprofoto z videa / Facebook
Reprofoto z videa / Facebook
Reprofoto z videa / Facebook
Reprofoto z videa / Facebook
Reprofoto z videa / Facebook
Reprofoto z videa / Facebook
Reprofoto z videa / Facebook

„Nech je nám odpustené, že veci, ako riadenie migrácie, príprava strategických dokumentov na ministerstve obrany a ministerstve zahraničných vecí patria výsostne len a len do rúk štátu a lobistické mimovládky tam, s prepáčením, nemajú čo robiť,“dopĺňa Glück s tým, že vláda sa rozhodla pristúpiť k návrhu novej koncepcie strategickej komunikácie štátu. V nej s účasťou politických mimovládok nepočítajú a strategická komunikácia sa vráti do rúk štátu.

Ak by ste očakávali, že zmieňovaní odborníci sa venujú bezpečnostným otázkam v súkromnom sektore, Erik Kaliňák uvádza, že napríklad pani Sawiris otvorene propaguje Progresívne Slovensko, pozýva na ich protesty a Slovákov nazýva mrzkou luzou. No a Glück pridáva aktivity pána Breinera, ktorý za Sawiris v aktivitách nijako nezaostáva. A aby toho nebolo málo, tak Gedra dopĺňa, že Kőles je pravou rukou prezidentského kandidáta Korčoka.

PRIESKUM, z ktorého opozíciu rozhodí: KORČOK BY DO DRUHÉHO KOLA ANI NENAZREL! (VIDEO)
Mnohí politici otvorene hovoria, že prieskumy verejnej mienky, zvlášť tie predvolebné, sú výborným nástrojom manipulácie s voličom. Kandidáti, prípadne strany si ich u agentúr jednoducho zaplatia. O čosi dôveryhodnejšie by mohli pôsobiť priame... Čítať ďalej
09 | 02 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik