Tomáš Taraba zareagoval racionálne na iracionálne chovanie opozičných poslankýň
10 | 02 | 2024 I Dušan Janek

„Koalícia nejde iba znižovať tresty za korupcii a ekonomickú trestnú činnosť ale rozhodla sa aj chrániť násilníkov. Skrátením premlčacej doby zneužívania detí a žien na polovicu - z 20 na 10 rokov koalícia prerazila dno a a vysmieva sa všetkým obetiam znásilnenia. My násilie odsudzujeme. Akékoľvek!“ soptí vo svojom vyhlásení Martina Holečková, poslankyňa za KDH spolu so združením koaličných ježibáb. Určite za jej vyjadreniami stojí i predseda KDH Milan Majerský, farizejský playboy a okázalý sukničkár, milovník pôvabných žien a luxusu.

Tomáš Taraba sa takémuto ledabolému chytaniu sa topiaceho za slamku iba vysmial. Označil ho ako kontraproduktívne a splašené šírenie prázdnych fráz a neplodných argumentov, počas ktorých skáče opozícia z témy na tému.

„Poslankyňa za KDH Holečková sa pri tejto téme pred kamerami rozplakala, že poslanci sú bezcitní, pretože pri tomto skutku treba 20 rokov premlčania. Medzitým po parlamente behá už aj Veronika Remišová s transparentom, že ju nikto nepremlčí,“ komentoval Taraba trápne teatrálne a hlavne transparentné výstupy opozičných stríg. Nie je to zasa niečo nové, pretože poslanci, ktorí sú momentálne v opozícii sa svojimi výtvarne akademickými „inštaláciami“ nikdy nezabudli tak pochváliť, ako ani strápniť.

zdroj: FB | Poslankyne opozície

Taraba však takéto iracionálne konanie uzemnil racionálnymi zdôvodneniami

„Ak teda sme opustili pôdu racionálnej debaty, predstavme si ako asi prebieha objasňovanie znásilnenia po dvadsiatich rokoch. Nepočul som ešte štatistiku, koľko prípadov znásilnenia doposiaľ bolo na Slovensku úspešne uzavretých a odsúdených po dvadsiatich rokoch. Zlé jazyky hovoria, že de facto nula,“ skonštatoval Taraba objektívne.

Práve takéto falošne melodramatické výstupy považuje Taraba iba za účelové, nelogické a svojim spôsobom teda aj cynické. Spochybňuje morálnu kvalitu poslankýň opozície tým, že ak im nestačí dvadsať rokov, mali by bojovať aj za viac. Za akúkoľvek čo najabsurdnejšiu dobu. V princípe ide totiž o to, že ak sa žena neodvážila povolať orgány činné v trestnom konaní už po samotnom násilnom čine, nie je relevantné, po akej dobe to urobí. Je skrátka neskoro a s tým už neurobí nikto nič. Akýkoľvek premlčací limit by tu bol prakticky nemiestny.

Tomáš Taraba spochybnil erudovanosť slovenskej opozície, hoci opozíciu ako takú rešpektuje.

„Opozícia má v demokracii nezastupiteľné miesto ak je odborná, ak má argumenty, tak je dôležitým zrkadlom pre vládu. Na Slovensku je žiaľ opozícia v rozklade. Ukázali to aj pri rokovaní o trestnom zákone. Žiadne argumenty, len balast, čítanie telefónnych zoznamov a žiaľ nulová pridaná hodnota,“ dodal Taraba. Tému znásilnenia doslova zneužila opozícia na prejavy afektov a hystérie bez nulovej hodnoty.

Blaha si podal Cigánikovú: ONA DOČISTA ZOŠALELA! (VIDEO)
Vo štvrtok (8. februára) sa Slovensko mohlo na sto percent presvedčiť, kto je tá elita národa, ktorá Slovákov zastupuje v parlamente. Podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha (Smer-SSD) napriek tomu, že počas vedenia rozpravy bol súčasťou tej frašky,... Čítať ďalej
09 | 02 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik