Muž v Brne brutálne napadol ženu! Mlátil jej hlavou o zem (VIDEO)
11 | 02 | 2024 I Dušan Janek

Dvadsaťtriročný násilník vláčil ženu po prázdnom podchode na hlavnej stanici v Brne, opakovane ju tiež udrel o zem. Útoky si vzápätí všimla obsluha kamier, ktorá privolala mestskú políciu. Strážnici zasiahli po niekoľkých desiatkach sekúnd, muža na mieste kvôli jeho chovaniu spútali a predali ho ako podozrivého z trestného činu. Napadnutá tvrdila, že spadla zo schodov. Mestská polícia Brno dramatické zábery zverejnila na Facebooku.

„Pracovníci pri kamerách si v rohu jedného zo záberov všimli mladíka, ktorý od schodiska doslova dovliekol zmietajúcu sa ženu. Behom zápolenia jej okolo krku omotal šál a silne zaň ťahal. Vzpierajúcu sa štyridsiatničku niekoľkokrát hrubo udrel o zem. Hliadky mestskej polície však boli na mieste behom niekoľkých sekúnd a dvadsaťtriročnému mladíkovi v napadnutí jeho známej okamžite zabránili. Aj tak mala na tvári podliatiny a veľmi podobný úraz mal aj podozrivý muž,“ uvideli policajti v tlačovom prehlásení.

Žena si pritom podľa nich zrejme neuvedomila, že útok je zachytený na kamere. „Policajtov presviedčala, že iba spadla zo schodov,“ uviedla v správe. Agresor sa pritom navzdory výstrahám „neustále snažil vzdialiť“ a jedného z policajtov chcel od seba odstrčiť. Preto mu nasadili putá. Ani jeden z dvojice incident nechcel objasniť. Obaja zároveň odmietli opakovanú ponuku na privolanie zdravotníkov.

Policajti oblasť hlavnej stanice sledujú v podstate nepretržite. „Cielime sem najväčšie množstvo kontrol z celého Brna vo dne i v noci, vedieme tadiaľto väčšinu pochôdzkových trás a v permanencii je aj kamerový systém. Aj vďaka tomu stačilo niekoľko desiatok sekúnd, aby dve hliadky mestskej polície zabránili tomuto brutálnemu napadnutiu,“ uviedli na sociálnej sieti.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik