PRIESKUM, z ktorého opozíciu rozhodí: KORČOK BY DO DRUHÉHO KOLA ANI NENAZREL! (VIDEO)
09 | 02 | 2024 I Eka Balaskova

Mnohí politici otvorene hovoria, že prieskumy verejnej mienky, zvlášť tie predvolebné, sú výborným nástrojom manipulácie s voličom. Kandidáti, prípadne strany si ich u agentúr jednoducho zaplatia.  O čosi dôveryhodnejšie by mohli pôsobiť priame ankety na sociálnych sieťach. Jednu z nich pripravil aj portál V4 News a týka sa nadchádzajúcich prezidentských volieb na Slovensku. Jej výsledky sú prekvapivé.

Hlasovania na portáli V4 News sa zúčastnilo viac, ako 4-tisíc ľudí. Hlasujúci sa mohli rozhodnúť medzi Petrom Pellegrinim, Ivanom Korčokom, Andrejom DankomŠtefanom Harabinom. Výsledok hlasovania prekvapil aj redakciu portálu.

Na poslednom mieste skončil Andrej Danko, za ktorého by hlasovalo jedno percento návštevníkov portálu. Opozíciou a bývalým mainstreamom favorizovaný a opozíciou výdatne podporovaný Ivan Korčok by získal len o jedno percento viac hlasov.

Do druhého kola by podľa portálu V4 News postúpili predseda NR SR Peter Pellegrini a emertiný sudca Štefan Harabin.

Pellegrini by získal 55 percent hlasov a Harabin, ktorý je väčšinou médií doslova ignorovaný, by v tomto hlasovaní získal 43 percent hlasov.

Monika Beňová: LIBERÁLNI NOVINÁRI SA NENÁVISŤOU UŽ ANI NETAJA!
Od roznych fabulácií, tzv. “hodnotiacich úsudkov” až po čistú zlomyseľnosť a klamstvá. Redaktorky a redaktori liberálnych médií hrajú akúsi zvrhlú súťaž o najostrasnejší “komentár”. S absolútnou stratou súdnosti a elementárnej profesionality.... Čítať ďalej
09 | 02 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik