Hlas ľudu: Žiadny excelentný tribún, ale sorošovský sopliak
08 | 02 | 2024 I Mária Škultétyová

Koalícia zla sa blíži k cieľu. Oslobodiť svojich zločincov. Po ceste zvalcovala právo a ani to neskrýva. A potom ešte len začnú kradnúť. Občania, nesmieme ostať ticho!

Túto lživú propagandu vysiela svojim verným milovníčka luxusného nábytku a parlamentná „ Sliepka roka.“ Na rozdiel od užitočnej sliepky, ktorá znáša vajcia a s**e na podstienku, táto neznáša ani vajcia a neznáša ani Fica a s ním aj celú koalíciu. Možno ani na podstienku a na dvor ne**re,  ale vládu o*iera, kade chodí.

A Veronikini fanúšikovia píšu. Napríklad aj toto:

  • Nebyť ticho. Ale keď sledujeme protesty, je to tragikomické... Žiadny excelentný tribún, ktorý dokáže ľudí „nažhaviť.“ Akési zúfalé pokriky Šimečku, vraj potencionálneho premiéra. Chlapec sa ešte len obzerá, ako to je v slovenskej politike, a šaškára, povaľača Šula, prevracača kabátov, ktorý v Dubaji len tak míňa zo spoločného – slabý minister. Títo majú s bojom za zachovanie spravodlivosti len málo spoločné. Boh nám pomáhaj!
  • Ste úplne trápni! Uvedomte si, že väčšina rozhodla, a tak tu nebude vládnuť nejaký ďalší zlepenec imbecilov a psychopatov alebo takí mozgoví titáni ako PS, čo ich sorošovský sopliak ani do tridsať nevie narátať.
  • Keby tuposť mala krídla, Remišová letí na Mesiac.

Hlas ľudu: Pán Pellegrini, vyhláste SÚŤAŽ o najväčšiu SLIEPKU ROKA!
Vidím, že Veronike pribudla kvalitná konkurencia. Bude z čoho vyberať. V Progresívnom Slovensku je ich tuším polovica. A zatiaľ sa ukazuje, že je to tam pekná vzorka. Kde to len hľadali? Tamara Stohlová nevie, kedy vznikla Československá... Čítať ďalej
06 | 02 | 2024 | Mária Škultétyová

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik