Štefan Harabin vyzval do právneho duelu Ivana Korčoka (VIDEO)
08 | 02 | 2024 I Dušan Janek

Peter Pellegrini odmietol konfrontáciu s Ivanom Korčokom. Štefan Harabin ho však vyzval do otvorenej politicko-právnej diskusie, pretože vie, že by top podržtaška Korčok neobstál ani jedno kolo.

Peter Pellegrini sa odmietol zúčastniť na hádkach s Ivanom Korčokom, pretože konfrontácia s opozičnou demagógiou nie je to, o čo stojí. Štefan Harabin, ako skúsený a renomovaný trestný sudca vyzýva premúdreného Korčeka do priameho duelu. Ten sa však Harabina bude skôr obávať.

„Ja, ako trestný sudca bez problémov duel s ním podstúpim. Môžeme sa stretnúť v debate, kde vašu manipuláciu, ktorou kŕmite námestia uvediem na správnu mieru,“ zosmiešnil Korčokove „apolitické“ prejavy a očividnú predvolebnú propagandu Harabin.

„Vyzývam vás na súboj myšlienok v právnej oblasti, keďže viem, že nie ste vyzbrojený, tak si môžete pribrať aj „odborníka“ z progresívneho tábora,“ adresne vyzval Korčoka kontroverzný, no erudovaný Harabín. „Napríklad študenta, ktorý chcel debatovať na odborné témy s dekanom Právnickej fakulty...“ pousmial sa Harabin.

Harabin však zapochyboval, či by sa jednostranne odborná diskusia nezvrhla na zábavnú reláciu formátu Aj múdry schybí.

„Pre dobrú vec som ochotný ísť aj do mainstreamovej debaty zvanej dezinfožumpa. Aj keď neverím, že by ste boli ochotný podstúpiť súboj v práve pred zrakmi tých mainstreamových divákov, ktorí vami ohlúpnutí protestujú za vyššie trestné sadzby, za zotrvanie trestne stíhaných policajtov na NAKA, za nezákonné väzby, či za zotrvanie kriminálnika na čele ÚŠP,“ zaťal do živého Harabin.

Harabin však podotkol, že Korčokovi ide v podstate o to, že nižšie tresty by nepotrebovali skutoční zločinci, ale len tí, ktorí majú naozaj poškvrnené svedomie.

Harabin EXKLUZÍVNE pre HD: Čo je skutočný extrémizmus a čo je dnes ohrozením vnútornej bezpečnosti nášho štátu?
Ako prezidentský kandidát a právnik s dlhoročnou praxou sudcu na Najvyššom súde Slovenskej republiky sa musím vyjadriť k jednej z najnebezpečnejších dlhodobých aktivít riadených extrémnymi liberálmi u nás na Slovensku. A to k plánovitému a... Čítať ďalej
16 | 01 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik