AUTENTICKÉ VIDEO jazdy SMRTI: Sekundy od obrovskej TRAGÉDIE!
06 | 02 | 2024 I Ivan Mihale

Takýto pohľad by chcel zažiť len málokto. Banskobystrická polícia zverejnila bizarné video zo šialenej jazdy vodiča bielej dodávky, ktorý sa rútil po diaľnici R1. V protismere!

Jeden zo šoférov len tak tak predišiel desivej zrážke, keď sa oproti nemu v protismere vyrútila biela dodávka. Všetko to zaznamenal na autokameru.

"Včera sa na stránke dopravného servisu objavilo video jedného z vodičov, ktorý zachytil nezodpovednú jazdu bielej dodávky v protismere na diaľnici R1," napísala Polícia Slovenskej republiky - Banskobystrický kraj na sociálnej sieti. Mužom zákona netrvalo dlho a nezodpovedný vodič skončil v ich rukách. "Polícia po jeho zverejnení začala konať a v krátkom čase muža za volantom stotožnila," uviedla ďalej polícia.

Podľa nich išlo o 63-ročného vodiča, ktorého už stihli k závažnému priestupku aj vypočuť. "V správnom konaní mu môže byť za takýto priestupok uložená pokuta od 60 do 300 eur a zákaz viesť motorové vozidlá až na dva roky," uzavrela polícia.

Mohol zabíjať

„Alias, keď máš jednu sekundu na rozhodnutie či chceš žiť ďalej. Prosím, čo je toto za experta, neviem rozoznať logo firmy…odskakovali sme všetci na poslednú chvíľu,“ píše nahnevane vodič, ktorý mohol veľmi ľahlo prísť o život.

Pod uverejneným videom sa takmer okamžite spustila vlna kritiky. “Nie každý môže byť super športovec, nie z každého človeka môže byť uznávaný umelec a nie každý môže byť šofér. Človek, čo niečo takéto spraví a veselo si po tej diaľnici vypaľuje ďalej, by mal prísť doživotne o vodičák!,” zozčuľuje sa Peter.

V momente nahlásiť! Taký človek nemá čo robiť za volantom! A doživotne! Si ani nechcem predstaviť že také niečo sa mi stane a mám deti v aute,“ súhlasí s ním Ondrej.

“To je tak, keď vodičák dostane každý dement,” pripája sa Dušan.

Odborník varuje: VEĽKÝ SVETOVÝ KONFLIKT JE NA SPADNUTIE!
Ekonóm a arabista Jiří Weigl z Inštitútu Václava Klausa varuje pred veľkým svetovým konfliktom, ktorý je podľa neho na spadnutie. Rozbuškou ale už určite nebude konflikt na Ukrajine, ktorý je takmer zamrznutý, ale situácia na Blízkom východe. Tam... Čítať ďalej
06 | 02 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik