Politika Európskej únie vyvrhla na svet monštrum dystópie ako produkt dekadentnej evolúcie (VIDEO)
08 | 02 | 2024 I Dušan Janek

Milan Uhrík, predseda hnutia Republika a poslanec Europarlamentu si nemohol nevšimnúť, že už aj zo Španielska znejú silné hlasy proti bruselským psychiatrickým nezmyslom. Média sú, samozrejme, o takýchto veciach ticho. Lebo však na peknú úniu sa nemôže nikdy napísať nič zlé..., ironizuje vo svojom statuse Uhrík. Je však presvedčený, že ľudia vidia realitu, a farmári to počas tohto týždňa odkázali euroúradníkom úplne jasne - majú nezmyslov Erópskej únie už dosť. Je čas všetko prekopať a zmeniť. 

„Správa o základných právach v EÚ sa stali vašim psychiatrickým gaučom, na ktorom si kompenzujete svoje traumy, nenávisť a dvojitý meter,“ vyjadril sa španielsky europoslanec Jorge Buxadé Villalba. „Ste zjavne nadaní žiaci neomarxistickej školy. Kým u Stalina boli ľudské práva základným nástrojom triedneho boja, vám slúžia na rozdelenie spoločnosti, zastrašovanie väčšiny a zvrhnutie vlád,“ tvrdí Villalba.

Neoliberalistickí europoslanci iba uvádzajú zoznam domnelých skupín, ktoré označujú za obete diskriminácie a nenávisti, no zabúdajú na skutočný strach, ktorý pociťujú milióny Európanov kvôli imigračnej politike.

„Hovoríte o slobode médií, ale dotujete len vašich mediálnych miláčikov. Hovoríte o slobode prejavu, ale zavádzate cenzúru,“ zaútočil zostra na adresu korporátnych médií. „Vraj korupcia sa nezlučuje so zásadami právneho štátu, ale pol parlamentu mlčí, keď vláda v Španielsku amnestuje najviac skorumpovaných politikov, ktorí predávajú štát a právo za pár hlasov. Popierate slobodu výchovy v rodinách, tým že na školách podporujete lobby sexuálnej indoktrinácie,“ tvrdo zaútočil španielsky europoslanec na dekadentné smerovanie liberalistickej formy edukácie.

Liberalistický poslanci podľa Villalbu popierajú právo na život vyhlásením potratov a eutanázie za „práva“. Označil Európu za dystópiu – formu antiutópie, ako dôsledok nesprávneho rozloženia elementov v procese jej vývoja.

„Deviateho júna sa to všetko zmení!“ varuje Villalba a hovorí, že sa tak stane preto, že slobodná Európa je uskutočniteľná...

EUROPARLAMENT je zo Slovenska "ZNEPOKOJENÝ"! Liberálni vlastizradcovia sa činili (VIDEO)
Liberálni europoslanci označujú novú vládu za diktátorskú, vzhľadom na to, že pristupujú k reformným zákonom promptne. Premiérove vyjadrovania definujú ako kontroverzné. Európsky parlament sa svojou nepatričnou intervenciou do vnútropolitických... Čítať ďalej
18 | 01 | 2024 | Dušan Janek

Milan Uhrík sa obrátil k  hysterickým progresívnym ufňukancom a povedal, že o takúto formu budúcnosti nestojí a bude proti nej bojovať.

„Pokiaľ ja budem poslancom, tak nikdy nebudem hlasovať za obmedzenie právomocí a suverenity mojej vlasti a občanov Slovenskej republiky a vždy budeme stáť proti takým, ako ste vy, ktorí chcete obmedziť demokraciu a rozhodovanie jednotlivých členských štátov,“ adresoval svoj postoj Uhrík na adresu liberálov.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik