Opitý lekár napadol pacientov, žene spôsobil otras mozgu, ŠOKUJÚCI VERDIKT SÚDU!
04 | 02 | 2024 I Gabriela Fedičová

Šialené vyčíňanie 71-ročného internistu, Jána Čecha, ktorý opitý napadol pacientov má dohru. Ale inú, ako by asi široká verejnosť očakávala. Prípad sa odohral ešte koncom júla v roku 2020. Dnes je lekár späť a ordinuje.

Opitý internista v nemocnici napadol viacerých ľudí.

Ženu tak udieral okienkom do hlavy, že jej spôsobil otras mozgu. 

Prípad sa odohral ešte v roku 2020, keď 71-ročný internista Ján Čech z Čadce vyčíňal v areáli Kysuckej nemocnice s poliklinikou a pod vplyvom alkoholu vošiel cez zatvorené dvere do stánku, kde sa predáva zmrzlina a začal zhadzovať tovar a fyzicky napadol viacerých ľudí, mužov aj ženy. 

V roku 2020 na prípad upozornil My Kysuce.

Doktor boxoval do neznámeho muža a následne sa pustil aj do ďalšieho. Svoje dostala aj žena, ktorá stála vtedy pri stánku so zmrzlinou. Tú chytil oboma rukami za ramená a začal ju trieskať o stenu stánku, čím jej spôsobil pomliaždenie a odreninu ramena. Muž ale napadol aj ženu na urgente tak, že jej spôsobil otras mozgu. 

Hlavu jej udrel do okienka na recepcii, ale žena sa začala biť. Spôsobil jej až otras mozgu.

Najvyšší diplomat EÚ varuje: BLÍZKY VÝCHOD JE KOTOL, KTORÝ MÔŽE EXPLODOVAŤ!
Vojna medzi Izraelom a Hamasom vytvorila „dominový efekt“! Najvyšší diplomat EÚ Josep Borrell v sobotu varoval pred ďalšou eskaláciou na Blízkom východe po amerických útokoch na skupiny napojené na Irán v Sýrii a Iraku. Oznámil, že Izrael má v... Čítať ďalej
03 | 02 | 2024 | Diana Zaťková

Súd zrušil lekárovi trest a je späť

Lekár bol vlani potrestaný.  

Okresný súd v Čadci ho uznal vinným z prečinu výtržníctva a udelil mu peňažný trest vo výške 500 eur s náhradným trestom odňatia slobody dva mesiace, ako aj zákaz šoférovať na päť rokov a sedem mesiacov.

A zákaz na poskytovanie lekárskej praxe na jeden rok.

Pred pár dňami prišlo šokujúce rozhodnutie.

Lekár požiadal o zrušenie trestu a súd v Čadci mu vyhovel.

"Ročný zákaz ordinovania lekárovi zrušil," ako píše portál My Kysuce.

"Upusteniu od zvyšku trestu súd rozhodol, pretože odsúdený viedol riadny život, čo vyplynulo aj z predložených listinných dôkazov. Tým splnil podmienky pre vyhovenie žiadosti.” 

Zákaz šoférovania mu súd nezrušil, napriek tomu, že aj o to lekár "bitkár" žiadal. 

Irak varuje: Americké útoky budú mať KATASTROFÁLNE NÁSLEDKY!
Odvetné útoky USA v Sýrii a Iraku budú mať pre región katastrofálne následky, varoval vojenský hovorca irackého premiéra Mohammed Shia al-Sudani. Odpoveď generálmajora Yahyu Rasoola bola jednou z mnohých zvnútra irackej vlády, ktorá zúrivo... Čítať ďalej
03 | 02 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik