ODPADNETE! DÍRER SI PREKVAPIVO PODAL REMIŠOVÚ AJ MATOVIČA!
04 | 02 | 2024 I Gabriela Fedičová

Je nedeľa a na televíznych obrazovkách prebiehajú ostré politické duely. O 11.00 sa začal duel na TA3 V politike, kde sú hosťami Tomáš Drucker, minister školstva SR, Hlas-SD a Ján Horecký, bývalý minister školstva, poslanec NR SR, KDH. Dírer si ako vždy v úvode užil svojich 5 minút slávy, ale tentokrát sa prekvapivo pustil do členov opozície, bývalého OĽaNO, poslankyne Remišovej a poslancovi Matovičovi. 

"Sny a realita nie sú vždy jedno a to isté. Alebo žeby predsa len áno?" Pýta sa hneď v úvode relácie V politike moderátor Dírer. "Ako v prípade súboja o prezidentské kreslo," dodáva.

"Napríklad niektorí v prezidentskom súboji podľa Dírera snívali o konzervatívnej žene, aspoň tak nám to podhodili na začiatku januára," upozorňuje Dírer na stanovisko strany bývalého OĽaNO. Igor Matovič sa vtedy vyjadril, žeby chcel, aby za prezidentku kandidovala konzervatívna žena.

Dírer sa následne prekvapivo pustil do Matovičovcov a uviedol, že všetci z Matovičovho hnutia potom poslušne verklíkovali jeho rétoriku a pripomenul aj slová Remišovej spred týždňa.

Ešte minulý víkend sa Veronika Remišová dušovala, že kandidatúra šéfa hnutia neprichádza do úvahy. No a potom prišiel utorok a všetko je inak.

"Vďaka prvej verejnej džendžerovej tranzícii už vieme ako dobrá konzervatívna žena vyzerá. Ako Igor Matovič. Zjavne opäť raz na Slovensku žiadnu ženu nenašli, ktorá by chcela odísť od sporáku a zbaviť sa svojej tradičnej úlohy v konzervatívnom ponímaní: robiť slovenského muža šťastného. A tak voľba padla na Igora Matoviča," uviedol Dírer a brutálne zosmiešnil Matoviča, aj Remišovú, aj všetkých, ktorí sa držali dohodnutej rétoriky, že konzervatívna žena a nikto iný.

"Ale, povedzme si na rovinu: Či je to už tak alebo onak, stále to len je a aj bude bobkový list," konštatoval Dírer v závere svojho monológu.

TOP DUELY! Uvidíte Sakovú, Tarabu, Druckera, aj hviezdy Remišovú a Šimečku
Prehľad hostí vo víkendových diskusných reláciách sľubuje zaujímavé politické duely. Uvidíte členov vlády ministerku Sakovú a ministrov Druckera a Tarabu. Nemôže chýbať ani odborníčka na matematiku, hlavne na percentá, poslankyňa Remišová (bývalé... Čítať ďalej
04 | 02 | 2024 | Gabriela Fedičová/TASR

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik