Minister Kamenický po lopate: VLÁDA PROGRESÍVCOV? TAKTO BY SME DOPADLI!
03 | 02 | 2024 I Dušan Janek

PREDSTAVTE SI, ŽE BY DNES NA SLOVENSKU VLÁDLO PROGRESÍVNE SLOVENSKO. Minister financií Ladislav Kamenický si len tak, zo zvedavosti, pozrel akademické dielko expertov PS na sociálne otázky, energetiku, financie a ekonomiku všeobecne. Nestačil sa čudovať, čo aké obradné samurajské sťatie hlavy by spáchali na už dosť zvalcovaných slovenských domácnostiach.

Ich vskutku progresívne opatrenia učinené „v prospech“ znevýhodnenej časti občanov ako sú dôchodcovia, ľudia odkázaní na hypotéku (medzi nich určite nepatrí Michal Šimečka, obývajúci svoje teplé hniezdočko za 400 000 €), prístup k energetike a jej cenám je ako z najhoršieho hororu. 

"Videl som grafiku PS-ka, kde dehonestuje opatrenia vlády. O tomto hovoríme od samého začiatku! Pozrite sa, čo by sa stalo, ak by nám tu vládli liberáli a progresívci z PS. Viete, ako by v náročných časoch pomohli ľuďom?" - pýta sa na sociálnej sieti Kamenický.

Veď posúďte sami:

1. Dôchodcovia by nedostali ani cent! Načo... Veď dôchodky našich seniorov, invalidné dôchodky, výslužné dôchodky sú podľa nich predimenzované.

2. Zrušili by vianočný príspevok! Najlepšie aj celé Vianoce a ostatné sviatky, ak by sa dalo.

3. Pomoc rodinám s extrémnym nárastom splátok hypoték? Koniec! Ekonomická reforma ako zo škatuľky.

4. Ceny potravín... Mimo záujmu. Pretože každý má na míňanie minimálne 2000 €, ako syn kolegu z opozície Richarda Sulíka, Filipko „Fiki“ Sulík, ktorý to zvykne s cenami potravín poriadne prefiknúť.

5. Pomoc postihnutým živelným pohromami ako to bolo na Východnom Slovensku po zemetrasení? Nula bodov. Bratislavské kaviarne, samovražedné detské ihriská uprostred ulíc a cyklotrasy sú od Východného Slovenska ako na opačnom konci planéty.

 

„Presne toto všetko považujú za zbytočné, populistické a ešte sa k tomu aj hrdo hlásia cez svoje plagátiky. Toto je politika Progresívneho Slovenska, pričom ľudia sú pre nich len excelovské čísla!!!“ zhrnul a skolaudovali finančné expertízy progresívnych diletantov minister financií.

Ódor, Hlina, Remišová... Slovenský politický orloj či kaleidoskop?
Mnohých spoluobčanov potešilo, že úplne nestranný expremiér našej predposlednej vlády Ľudovít Ódor sa v ďalšom živote vôbec nestratí. Pravdepodobné plánované zápecníctvo rýchlo vymenil za činorodú aktivitu v radoch hnutia Progresívne Slovensko.... Čítať ďalej
27 | 01 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik