Milan UHRÍK VARUJE! (VIDEO)
04 | 02 | 2024 I Dušan Janek

Dnešný deň označil Milan Uhrík, europoslanec za hnutie Republika jedným slovom: "Šialený". Povedal to, čo je už dlhú dobu verejným tajomstvom. Štáty Východného bloku považuje „Západná demokracia“ za akúsi nižšiu rasu. Je Európska únia inou formou Tretej ríše?

Panská rasa Európskej únie chce odobrať Maďarsku eurofondy a Slovensko označuje za „krajinu s históriou nenávistných zločinov a vraždy novinára“. Dôvod? Demokracia. Aký paradox...

Milan Uhrík vie, prečo tak Európska únia koná. Len preto, že sa vám nepáčia demokraticky zvolené vlády v našich štátoch.

„Vy, jednoducho k nám, k Maďarsku, Poľsku, Slovensku pristupujete stále ako k občanom druhej kategórie. Stále nás chcete o niečom poučovať, niečo nám vnucovať. A keď začnú mať toho občania plné zuby, tak sa začnete vyhrážať! Odobratím eurofondov alebo ZRUŠENÍM PRÁV V EURÓPSKEJ ÚNII!!!,“ ohradil sa voči nehoráznemu konaniu totalitnej diktatúry EÚ.

Takto sa nechoval voči menším štátom RVHP ani Sovietsky zväz, najväčšia krajina na svete!

Stelesnenie neschopnosti Ursula von der Leyen s modrou, ale pomerne dosť pokazenou a frigidnou krvou mala k tomu zasa čo povedať. Hoci jej slová postrádali akúkoľvek pregnantnosť. No pobúrenie zo strany diskriminovaných štátov rozhodne nenechalo dlho čakať. „Okolo (!!!) 20 miliárd eur zostáva Maďarsku naďalej zmrazených. Sú to prostriedky, pozastavené z dôvodov, ktoré sa týkajú obáv o práva komunity LGBTIQ+,  akademickej slobody a azylových práv. Niektoré prostriedky sú zablokované na báze mechanizmu kondicionality a zostanú zmrazené až dokým nesplní všetky potrebné podmienky,“ dokončila svoj verbálny močiar a balast nekompetentná politička.

Európska únia nechápe, že od nej peniaze nielen chceme, ale ich aj tomuto monštru poskytujeme

„Aj naši občania platia dane, z ktorých je financovaná aj Európska únia,“ pripomenul znudenému publiku europléna Uhrík. A zaťal ešte hlbšie, keď sa vyjadril, že z daní poplatníkov sú platené aj zadky europoslancov.

„Aj naši občania majú právo na vlastné názory a na vlastný život. Preto vás varujem! Prestaňte sa neustále vyhrážať Strednej Európe! My sa vašich vyhrážok nezľakneme! A ak chcete vyšetrovať transparentnosť, tak začnite tu, u predsedníčky Leyenovej,“ ukázal na, s prepáčením, nenažranú predsedníčku Eurokomisie. Pripomenul zároveň jej miliardové kšeftárenie so spoločnosťou Pfizzer.

Europoslanec: Transparentnosť a korupcia? Začnite u Leyenovej (VIDEO)
Milan Uhrík (Republika) Bruselu vyčíta, že vie neustále moralizovať, poučovať a strednú Európu nútiť do niečoho, čo nechceme, no samo vedenie EK je presiaknuté korupciou. Aj občania na Slovensku majú právo na vlastný názor a vlastný život. Aj naši... Čítať ďalej
19 | 01 | 2024 | Eka Balaskova

Vyvstáva tu jediná otázka. Nie je čas vystúpiť z inštitúcie, ktorá nás mieni ba ponižovať, obmedzovať a správať sa k nám ako k malým sopliakom?

Veľká Británia vystúpila preto, že nechcela kŕmiť hada, ktorý si požiera vlastný chvost. Štáty Strednej Európy by mali vystúpiť preto, aby ich Západná Európa svojou ignoranciou, aroganciou a nadradenosťou nezlikvidovala. Systematicky a definitívne.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik