ODPADNETE! Chalani z PS a spol. nacvičili program na ďalší protest! (VIDEO)
18 | 01 | 2024 I Diana Zaťková

Progresívne Slovensko je už na smiech. A srandu si z neho robia samotní Slováci na sociálnych sieťach. A nielen Slováci z opačného brehu politického spektra. Už aj niektorí voliči PS sa pýtajú: Toto sme my chceli? Prevrat v štáte? Veď nám sľubovali upokojenie situácie!

Líder PS Michal Šimečka mal plno predvolebných sľubov o tom, ako upokojí situáciu na Slovensku, akí sú progresívci slušní. A po voľbách - ako chce byť PS konštruktívnou kritikou. Zatiaľ sme videli iba útoky, okydávanie Slovenska v Európskom Parlamente a pokusy zvrhnúť vládu. Vládu, ktorá bola demokraticky zvolená.

Jednoducho Šimečka so svojími nohsledmi SASKOU a novou progresívno-liberálno-dúhovou KDH sa nevedia ani pol roka po voľbách zmieriť s prehrou a s tým, že nie sú vo vláde.

Tak sa z nich Slováci smejú.

Chceli by sme upozorniť, že nasledujúce video nie je originál nácviku na protest opozície. Jednoducho to len uniklo na sociálne siete. Originál bude pre náš štát iste pútavejší: Kompletne doničiť demokraciu, dosadiť Korčoka za prezidenta a donútiť europarlament, aby Slovensku odoprel eurofondy.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Vyzerá to tak, že PS a Šimečka organizuje na Slovensku ŠTÁTNY PREVRAT!
Kovaný sorosovec Michal Šimečka sa tvári, že mafiána Sorosa nepozná. Zaujímavé je, že známosťami so Sorosom sa verejne chváli jeho tatko a faktom je, že aj Stredoeurópska univerzita (CEU) uverejňovala výsledky činnosti šedej kôry mozgovej Michala... Čítať ďalej
18 | 01 | 2024 | Ivan Štubňa

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik