FARIZEJSTVO V PRIAMOM PRENOSE V PODANÍ SASKY!
18 | 01 | 2024 I Mária Sliacka

POKUSY SASKY VNIESŤ ROZPORY DO KOALÍCIE NEAKCEPTUJEM! Minister financií Ladislav Kamenický (SMER-SSD) v príspevku na sociálnej sieti Facebook reaguje na pokrytecké správanie opozičných poslancov zo strany Sloboda a solidarita. Zdá sa, že vyvíjajú v parlamente prehnanú aktivitu kvôli tomu, aby vykazovali nejakú činnosť.

Na rozdiel od Sasky si ctím dohody

V úvode príspevku na sociálnej sieti Kamenický napísal, že strana Sloboda a Solidarita sa snaží vykazovať nejakú činnosť, pretože je ťažko povedať, akú bude mať budúcnosť po odchode predsedu Richarda  Sulíka, ktorý sa rozhodol dať prednosť práci v europarlamente. Či sa mu to však podarí, je otázne. 

Minister informuje, že poslanec Viskupič z SaS ho vyzval, aby odvolal nomináciu Vitteka, ktorý bol do Tiposu nominovaný stranou SNS. Kamenický uvádza, že  spoločnosť Tipos by už dávno patrila pod nové Ministerstvo športu a cestovného ruchu SR, keby  opozičné strany nerobili  obštrukcie. Podľa Kamenického však  práve strana  SaS porušuje dohody a rozbila už niekoľko vlád, on si však dohody v koalícii ctí a nemieni ich meniť ani  porušovať.

Čo svedčí o farizejstve Sasky?

Ladislav Kamenický zverejnil zopár príkladov, ktoré jasne svedčia o farizejstve zo strany SaS. „Kto to, prosím, hovorí o pochybných nomináciách?“  pýta sa v statuse.

1. Legendárne raňajky Sulíka s Kočnerom, na ktorých sa preberali dôverné informácie z politiky , keď podľa poslankyne Blahovej, Sulíkovej kolegyne, mal Kočner sám určovať nominácie na kandidátku SaS.

2. Kauza Sasanka- Kočner a Sulík  hovorili o výbere  generálneho prokurátora SR.

3. Pandemická pomoc na Ministerstve hospodárstva (vtedy mu šéfoval Sulík) – „NKÚ upozorňuje, že minimálne polovica dotácií z MH SR javí podvodné známky (firmy bez priestorov a pod.)“

4. A nakoniec Dubaj a tá najväčšia „žúrka“ za stovky tisíc eur za štátne, ktorú potvrdila následne aj NKÚ.

Kamenický, foto: TASR

Hospodáriť treba zodpovedne, ale len vtedy, ak sa to netýka Sasky

V závere statusu Kamenický upozorňuje na zjavné pokrytectvo Sasky , ktorá neustále vyzýva k tomu, že štát musí  hospodáriť rozpočtovo zodpovedne, aby sme to nezaplatili my všetci.

„Očakával by som, že SASKA bude takto proaktívna, keď tu Matovič s Hegerom rozbombardovali slovenské verejné financie. Páni z SAS, poupratujte si, prosím, najprv pred svojim vlastným prahom!“ – dodáva minister na záver.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

TÍTO ZRADILI VLASTNÝ ŠTÁT! (VIDEO)
PROTISLOVENSKÁ REZOLÚCIA bola v stredu schválená v Europarlamente. Naši kolegovia vyniesli týmto opozičný politický boj na novú úroveň. Očiernili vlastný štát a zmanipulovali Europarlament svojimi zavádzajúcimi informáciami. Skonštatovala to vo... Čítať ďalej
18 | 01 | 2024 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik