Štátny tajomník: NENECHAJME SA OKLAMAŤ KLAMSTVAMI PROGRESÍVNYCH MÉDIÍ, AKO V ROKU 2018
17 | 01 | 2024 I Gabriela Fedičová

"Neurobme tú istú chybu, ako v roku 2018, keď sme sa nechali oklamať progresívnou bublinou a ustúpili sme, aj keď sme nič zlé neurobili. Dnes už vieme, že sa z ich strany nehrá o čistú hru, ale len o manipuláciu." Citát Igor Melicher.

Názor Igora Melichera (SMER - SSD) zverejnený na sociálnej sieti s názvom: NEOPAKUJME TÚ ISTÚ CHYBU. NENECHAJME SA OKLAMAŤ KLAMSTVAMI PROGRESÍVNYCH MÉDIÍ, AKO V ROKU 2018 preberáme v plnom znení.

Ideologicky rovnaké mimovládne organizácie, médiá, aktivisti, pofidérni umelci, ktorých málokto pozná, spriaznení "odborníci" a voliči konkrétnych politických strán.

To je mix akože "overených zdrojov," ktoré nám ponúkajú až šokujúco rovnaké názory na danú vec. Často podložené iba demagógiou, klamstvami, dezinformáciami a emocionálnou manipuláciou ľudí.

Či už ide o novelu trestného zákona alebo o zrušenie Špeciálnej prokuratúry. Táto progresívna bublina neformuje verejný tlak, iba zaň cez vlastné kanály vydáva svoj vlastný názor, ktorý si nakoniec podopiera len sama. Snaží sa tak vytvoriť dojem veľkosti, ale stále je to len dojem, ktorým sa netreba nechať oklamať.

Neurobme tú istú chybu, ako v roku 2018, keď sme sa nechali oklamať progresívnou bublinou a ustúpili sme, aj keď sme nič zlé neurobili. Dnes už vieme, že sa z ich strany nehrá o čistú hru, ale len o manipuláciu.

Koalícia dostala na zmeny mandát od ľudí v nedávnych voľbách. Akékoľvek ústupky koaličných politikov progresívnej bubline, ktorá to hrá na "verejný tlak" budú v konečnom dôsledku len sklamaním skutočných ľudí, skutočnej verejnosti, ktorá dala koalícií mandát len pár týždňov dozadu.

Aj o tomto som dnes hovoril s kolegami na straníckom sneme Smeru vo Zvolene. Je dôležité, aby si strana aj naďalej udržiavala pevný a pravidelný kontakt s členskou základňou a svojimi voličmi. Vysvetľovať demagógiu progresívnej bubliny a uvádzať veci na správnu mieru je v demokratickej súťaži dnešných dní nevyhnutné.

Foto: Facebook: Igor Melicher - Štátny tajomník ministerstva obrany

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik