Uhrík pozýva Dankovu SNS a ďalších vlastencov k spoločnej kandidátke do eurovolieb (VIDEO)
15 | 01 | 2024 I Diana Zaťková

V mene hnutia REPUBLIKA pozývam Slovenskú národnú stranu a ďalších vlastencov k spoločnej kandidátke do eurovolieb. Nedovoľme, aby prepadol čo i len jeden vlastenecký hlas. Takto apeluje Milan Uhrík, europoslanec a predseda hnutia REPUBLIKA.

Voľby do Európskeho parlamentu v tomto roku budú kľúčové. Vo voľbách rozhodnete, či má pokračovať súčasná centralizácia EÚ, vítanie imigrantov a chorobné pretláčanie dúhovej agendy. Alebo či sa Európska únia vráti naspäť k zdravému rozumu a k tomu, na čo bola pôvodne založená – teda k hospodárskej spolupráci suverénnych európskych štátov.

Hnutie REPUBLIKA pôjde do europarlamentných volieb určite naplno. Ako súčasný europoslanec a líder kandidátky chcem so svojim tímom nadviazať na tie roky práce a kontaktov, ktoré som v Bruseli získal a zužitkovať tieto vzťahy a skúsenosti pri ďalšej ochrane záujmov Slovenska. 

Spolu s vlastencami a konzervatívcami z iných krajín systematicky vytvárame v Europarlamente veľký blok, ktorý dokáže zastaviť ničenie Európy progresívcami s ich nezmyselnou agendou. Túto našu vlasteneckú spoluprácu máme za tie roky v Europarlamente už nastavenú a perfektne rozbehnutú.

Z pohľadu Slovenska je však potrebné, aby nás v Bruseli zastupovali vlastenci, a nielen bruselskí pritakávači. Progresívci, liberáli a takzvaní „kresťanskí“ demokrati Slovensko permanentne zrádzajú. Veriť sa nedá ani sociálnym demokratom, ktorí robili a doteraz robia falošnú dvojtvárnu politiku – a často inak hovoria na Slovensku, a inak hlasujú v Bruseli. Slovenské záujmy musia obhajovať skutoční vlastenci!

Lenže vidíte, ako to na slovenskej konzervatívno-vlasteneckej scéne je. Raz prepadnú vo voľbách hlasy jedných, raz druhých, a tak dokola... Už to jednoducho musí skončiť!

Aj my sme sa poučili z tohto historického vývoja, a preto v rámci hnutia REPUBLIKA otvárame našu europarlamentnú kandidátku a ponúkame možnosť spoločne kandidovať aj ostatným vlastencom a subjektom.

Ako europoslanec a predseda hnutia REPUBLIKA teda pozývam na rokovania o spoločnom postupe do eurovolieb Slovenskú národnú stranu na čele s Andrejom Dankom, taktiež menšie národné strany, ale aj jednotlivcov, ktorí by do europarlamentu chceli kandidovať. Ja viem, čo si niektorí teraz pomyslíte - mohli by sme si navzájom hodiny vytýkať to či ono. Ale netrieštime sa na detailoch a historických krivdách, a poďme do eurovolieb spoločne! Nech si voliči vyberú svojich obľúbených kandidátov z jednej spoločnej kandidátky, a nech tie hlasy opäť zbytočne neprepadnú!

Za hnutie REPUBLIKA podávam ruku na férovú spoluprácu, a budem sa tešiť zo spoločného postupu. Spojme sily za Slovensko!

Bielik sa pustil do rodinky Šimečkovcov: SÚ TO BEZCHARAKTERNÍ OPORTUNISTI PREZLIEKAJÚCI KABÁT PODĽA POČASIA! (VIDEO)
Moderátor Peter Bielik zaujal svoje názory na sociálnej sieti, kde reagoval na verejnú kritiku zo strany liberála a poberateľa dotácií na boj proti dezinformáciám Juraja Hipša voči otcovi Michala Šimečku Martinovi Šimečkovi. Bielik poukázal na... Čítať ďalej
15 | 01 | 2024 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik